Dinten ieu kami badé ngalaporkeun inisiatif anyar anu ngagabungkeun terapi pidato sareng diksi dina podcast (audio pondok, biasana antara 5 sareng 12 menit) sayogi gratis di Spotify.

Podcast didamel ku aktor Filippo Salaris sareng palaku sareng therapist biantara Piero Murenu, anggota perusahaan Artis diluar tempat.


Dina podcast anjeun bakal mendakan pelajaran ngeunaan lafal anu leres tina vokal terbuka sareng tertutup, latihan ngupingkeun aktif dina bagian anu dibaca ku Filippo Salaris, pil terapi pidato ku Piero Murenu sareng, pamustunganana, bagian anu lucu ngeunaan kecap-kecap anu salah urang aksen (enya, kuring ogé Teu sangka yén Pumbaa mangrupikeun warthog sareng sanés warthog!).

Ieu mangrupikeun prakarsa anu saé anu ngagabungkeun padamelan therapist biantara sareng palaku ku ngamangpaatkeun sarana podcast anu tiasa didangukeun iraha waé luang.

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!