Dina taun-taun ayeuna, urang ningali publikasi tés énggal pikeun meunteun maca, khususna pikeun nonoman sareng déwasa. Ieu warta anu saé pisan upami urang ngémutan éta, dugi ka sababaraha taun ka pengker, pikeun kelompok umur ieu kami ngan ukur ngan ukur calibrasi uji anu dirancang pikeun anu alit (anu kami ngaluarkeun tina tulisan ieu).

Ngeunaan sababaraha kelompok umur meureun aya anu sigana kaleuleusan tés kalayan ciri anu sami, tapi dina kanyataanna, nunjukkeun yén henteu disarankeun pikeun ngatur deui tés anu sami dina genep bulan pikeun nyegah pangaruh diajar, kasadiaan tés anu sami éta ngabantuan pikeun alternatip anu dievaluasi deui.

Hayu urang ayeuna ningali anu mana tés utama anu dianggo pikeun meunteun bacaan. Bukti anu kami nyayogikeun tautan pikeun anu ayaabdi gratis.


SD

Unsur subleksis (graphemes sareng kecap)DDE-2 - Pls - harga
Kecap sareng sanés kecapDe.Co.Ne. - DDE-2 - ALCE - Santa Lusia
jalan satapakMT-3 Klinik

Sakola menengah handap

Kecap sareng sanés kecapDDE-2
jalan satapakMT-3 Klinik

Sekolah menengah kelas dua (dua taun)

Kecap sareng sanés kecapMT 16-19 - BDA 16-30
jalan satapakMT 16-19 - BDA 16-30 - Santa Lusia
Dys-parole, Lagu lebur, Bacaan tiiseunBDA 16-30

Universitas sareng déwasa

Kecap sareng sanés kecapBDA 16-30 - LSC-USA
jalan satapakBDA 16-30 - LSC-USA - Santa Lusia
Dys-parole, Lagu lebur, Bacaan tiiseunBDA 16-30

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!