Il 26 Méi Kuring resep ngiringan janten juru bicara, di perusahaan Prof. Savelli sareng Dr. Roppa, dina acara peluncuran aplikasi "Il castello delle parole" diciptakeun ku ngamimitian Sintreuk Lab (grup unggul tina pasanggiri PIN Pugliesi INnovativi) anu kagunganana terapi terapi biantara Dr. Chiara Lavopa.

Parantos dina pipilueun intervensi kuring di Handimatica (di dieu slide), Kuring ngumumkeun yén taun ieu kami bakal ningali munculna aplikasi anu anyar sareng anu pikaresepeun henteu seueur berkat imah penerbitan ageung - anu teras-terasan ngajaga sikep anu diarep-arep kana pasar sélulér - sakumaha pikeun sumberdaya kolega ngora sareng kolega Anjeun éta, ti mimiti desain dugi ka nerapkeun, nyandak masa depan parangkat lunak anu didaptarkeun pikeun kasusah basa sareng diajar ku tangan. Ieu mangrupikeun inisiatif anu kedah didorong sabab nunjukkeun cinta pisan kana karyana dugi ka nyandak résiko wirausaha anu ayeuna sigana teu aya anu hoyongeun.

Benteng tina kecap

Kaulinan

Sedengkeun pikeun palaksanaanna, urang pasti tiasa nyebatkeun yén "Kastil kecap" mangrupikeun aplikasi ogé panginten sabab dirawat sacara rinci. Kagiatan anu béda anu aya hubunganana sareng ngembangkeun kaahlian metafonologis aranjeunna didamel ku cara anu taliti, hasilna pikaresepeun sareng nyugemakeun ogé tina sudut pandang grafis; komo deui, éta henteu ditingalikeun salaku katalog latihan anu tiasa dipilih, tapi dilebetkeun kana carita, unsur sanés pipilueun kuat pikeun murangkalih. Pertandingan demi buruan, lawan demi lawan, dina bimbingan tukang sulap Sintreuk, urang bakal ngalangkungan kamar kastil dugi ka nyanghareupan naga pamungkas, éléh anu urang bakal janten raja (atanapi ratu) istana.


Kagiatan na, dibagi janten tilu tingkat kasusah, prihatin:

  • Sintésis syllabic
  • Segmen suku kata
  • Masangkeun pangedéna
  • Kaayaan
  • Manipulasi silab
  • Sintésis fonemik / Rebus
  • Segmen sareng komposisi fonemik
  • Béntés silab

Perhatosan dina réalisasi produk - sareng profesionalisme kolega therapist biantara - tiasa ditingali dina strukturna kagiatan anu kamajuan tina pangbasajanna ka anu langkung kompleks; unggal sési dimimitian ku hiji fase latihan - anu jelas dijelaskeun naon anu diperyogikeun ku latihan - sareng dipungkas ku a moment tina ganjaran, sok aya hubunganana sareng plot pertandingan.

Naros sareng Kontra

Aplikasi henteu ngagaduhan dengki kana judul anu dihasilkeun ku mérek terkenal: nya éta pikaresepeun, efektif, kalayan nengetan unggal detil. Upami kuring hoyong nitpick, kuring ngan ukur tiasa mendeteksi panggunaan warna beureum pikeun nunjukkeun sababaraha waleran anu leres (palanggaran konvénsi klasik anu beureum mangrupikeun warna tina kasalahan), sedengkeun diantara margina pikeun perbaikan urang pasti gaduh perluasan rangsangan (anu kumaha ogé henteu saeutik). Sakumaha kajantenan pikeun aplikasi Gambar foném éta bakal langkung saé pisan dina hiji dinten ningali analogi "fisik" game, kalayan ubin pikeun kagiatan anu béda-béda sareng dewan pikeun nanjak ka benteng.

Éta pamustunganana ngeunaan aplikasi anu saé pikeun nyarankeun sanés ngan ukur pikeun barudak anu gaduh kasusah basa, tapi kanggo sadayana murangkalih anu, ngaraos kasenangan, bakal tiasa ningkatkeun kaahlian mangpaat sapertos janten syarat pikeun diajar sakola.

Hargana pasti langkung luhur tibatan rata-rata aktipitas, tapi saluyu (upami henteu langkung handap) tibatan produk anu aya hubunganna di daérah ieu. Ogé, pikeun versi Android, anjeun tiasa ngundeur hiji demo gratis.

Tanda akhir: 10 cum laude Sintreuk Lab!

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
Dibaca bacaan