Naon éta

"Gagap ayeuna”(Omega Edizioni) mangrupikeun produk multimédia anu leres sui. Dijieun ku Oskar Schindler sareng Piér Giuseppe Carando, éta leres-leres ngalangkungan ampir tilu puluh taun damel dina meunteun sareng pengobatan gagap.

Dibagi kana 4 bagian: pikeun terapi terapi, pikeun indung, pikeun pediatrician sareng pikeun guru.

Buku video gagap ayeuna

Unggal bagian ngandung:


  • buku multimedia anu tiasa diaksés
  • buku dina pormat kaku
  • bahan multimedia
  • rakaman tina prof. Carando.

Kursus pikeun harga buku

Kuring ngalebetkeun gambar layar anu dicandak tina jilid multimédia anu dikhususkeun pikeun ahli pidato pikeun nunjukkeun kaunggulan (ageung) tina milih alat digital dibandingkeun sareng kertas. Salian ti inpormasi "buku" klasik, dimungkinkeun pikeun aksés seueur eusi multimedia dimana atanapi Prof. Carando ngagambarkeun hiji téhnik (nunjukkeun kaunggulan na, modifikasi anu mungkin sareng conto) atanapi sababaraha pasién nunjukkeun panggunaan téknik.

Upami di Amérika Serikat ayeuna adat pikeun buku-buku anu dibarengan ku video sample anu aya hubunganana kana sesi, urang nuju kaayaan fenomena anu rada jarang, sareng ku sabab ayana (loba pisan) film ieu ngagambarkeun nilai tambahan anu saé.

 

Conto gagang buku multimedia

Conto halaman buku multimedia

Kauntungan gedé sanésna versi digital nyaéta kamungkinan apdet kontinyu. Contona, tautan ka énggalna parantos ditambah kana polumeu Pitunjuk klinis ngeunaan gagap nembe ditarjamahkeun tina pedoman Walanda.

Rencana pagawéan

Pikeun ngartos seueur karya sareng tingkat jéntréna, kuring ngalaporkeun didieu indéks pikeun tiap daérah:

biantara Therapist

  • Pangetahuan dasar: penilaian anu paling dikenal sareng model interpretatif
  • Patofisiologi komunikasi: praxis sareng dasar kamampuan motor - behaviorisme - Terapi Perilaku Emosi Rasional
  • Assertion - Human Communication Pragmatics - Pitunjuk Perawatan
  • Terapi, catetan umum - Téhnik Kontrol Ketegangan otot - Téhnik Kontrol Kaparigelan
  • Catetan Perawatan - Perawatan di Barudak Prasekolah - interaksi Budak Kolot Polos
  • Modél paménta sareng kapasitas - Lidcombe Program - GALM
  • Kami ngabandingkeun ngartos - Terapi dina umur sakola, nonoman sareng déwasa - Métode Terapi
  • Asosiasi - Pikeun nyimpulkeun… - Ucapan - Biliografi

Pediatrician

  • Gagap: definisi pikeun pediatrik - Naon gagap henteu - Modél tafsir
  • Peran pediatrik - Faktor résiko - Saring patarosan pikeun kolot
  • Kajadian sareng Prévalénsi - Karusuhan Disfluenza - Bédana Gejala Antara Pangaruh normal sareng Gagap - Tip pikeun Kolot - Pitunjuk Internasional Anyar
  • Pangalaman anu dicarioskeun - Kacindekan

Kinanti

  • Naon gagap - Naon gagap henteu - Kajadian sareng prévalénsi - Faktor résiko - Kumaha sareng dimana terang
  • Kumaha disfluenza berkembang
  • Indikasi praktis pikeun sepuh
  • Kaulinan pendidikan - Profil interaksi - Palin Parent Rating Skala
  • Hiji pengamatan anu terakhir - Kasimpulanana

guru

  • Évolusi komunikatif sareng linguistik di barudak - Naon anu gagap - Meunangkeun inpormasi anu leres - Naon anu gagap henteu
  • Kajadian sareng Prévalénsi - Faktor résiko - Nyaring patarosan pikeun kolot
  • Kumaha Pangembangan Pangaruh - Naon anu tiasa dilakukeun sareng naha ngalaksanakeunana? - Guru: pitunjuk - Kumaha ngabantosan murangkalih - Kumaha niténan budakna
  • Dinten anjeun terang yén: babarengan kami tiasa ngabantosan aranjeunna

Éta 4 format sareng ... cacad

Sakumaha ditulis saméméhna, produk multimédia dibagi 4 bagian (dibeli misah pikeun 20 € masing-masing) pikeun terapi pidato, murangkalih, kulawarga sareng guru.

jasa

  • Sadayana tiasa mésér produk tunggal atanapi, bahkan langkung saé, nyarankeun ka dokter anak, kolot atanapi guru. Mémang, jilidna dikalibrasi ogé pikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng unggal tokoh sareng basa anu digunakeun

karuksakan

  • Hargana. Éta panginten anu pertama kalina kuring nyerat ieu, tapi harga - khususna pikeun bagian anu dikhususkeun pikeun therapist biantara - leres-leres handap teuing. Éta bakal langkung parantos pikeun vérsi téks anu lengkep, anu tina panjelasan mékanisme patofisiologis kana aspék émosional-émosional anu ngalangkungan ulasan lengkep ngeunaan téhnik anu digunakeun. Langkung deui upami upami, sadayana ieu, pidéo tina sesi sareng presentasi prof. Carando éta, saleresna, ngarobih buku janten kursus anu dipikahoyong sareng, ieu mangrupikeun 20 € sakedik pisan.

conclusions

Hiji ngan ukur tiasa nyarios produk ieu. Mimiti sadayana modeu sacara inovatif dina widang kami: éta ngandung bagian kertas, kuantitas ageung pidéo panjelasan sareng bagian-bagian anu aya hubunganana. Udaganana lega, tapi dina waktos anu sami dibédakeun ogé, aya bagian khusus pikeun tiap tokoh anu karaos. Hargana, sakumaha anu ceuk kuring, tebih teuing kanggo jumlah bahan anu kalebet. Pondokna, éta mangrupikeun pedaran lengkep sareng jerona alat penting pikeun pambiji sareng pangobatan gagap, dina hiji produk anu ngumpul ampir 30 taun damel sareng, sakumaha anu sakantenan dipikiran, gairah panulis kana topik ieu.

Panulis henteu nampi santunan naon waé pikeun ditinjau ogé anjeunna henteu nampi santunan anu aya hubunganana sareng penjualan produk anu disebatkeun.

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
Tilu ulasan: Respinaso, Cabut pacifier sareng Tutup sungut