Halaman ieu didamel saatos darurat COVID-19 anu ngawatesan kamungkinan nyayogikeun sareng ngaksés sési terapi biantara. Ahli therapist biantara anu anjeun tingali disebatkeun dina halaman ieu parantos bageur ngabagi bahanna pikeun ngamungkinkeun murangkalih sareng déwasa gaduh sumber daya pikeun latihan di bumi nalika aranjeunna ngantosan hanca kagiatan normal. Hatur nuhun tulus abdi ka sadayana.

Kaca ieu henteu ngandung aplikasi wéb anu ku kuring lakukeun, anu sayogi gratis GameCenter ku TrainingCognitivo. Pikeun ngirim kuring tautan kana kagiatan atanapi matéri nyerat kuring di [email dijaga] ngahususkeun nami anjeun, judul kagiatan sareng pedaran singget pikeun saha anu bakal ngagunakeunana. Penting pikeun bahan anu dikirim henteu ngandung gambar atanapi kontén anu dijagaan ku hak cipta. Ngahormatkeun sareng profesionalisme kolega, bahan anu ditampi dipedalkeun tanpa modifikasi ku anu ditanda.

Antonio Milanese


LearningApps

Suku kata, fonologi sareng métafonologi

Cocog suku kata ku Elena Angelucci

Sebutkeun kecap-kecap nganggo awal anu amis c sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap kalayan / f / sareng terangkeun teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo / k / sareng terangkeun teka-teki (1) ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo / k / sareng terangkeun teka-teki (2) ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo konsonan / l / + sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo konsonan / r / + sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo / s / awal sareng ngajantenkeun teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo awal / s + konsonan / (1) tur mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo awal / s + konsonan / (2) tur mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap sareng / sz / sareng milari teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo / t / median sareng mendakan teka-teki ku Giorgia Zaghini

Sebutkeun kecap sareng awal / v / median sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Diskriminasi r / l ku Alessandra Rocchi

Beda ski / Ci ku Giulia Montagnese

Diskriminasi t / d ku Elena Angelucci

Hayu urang ngadamel kek (onomatopoeia) ku Giulia Montagnese

Naon anu syllable awalna ku Alice Martinelli

Sekor sareng C amis di posisi tengah ku Giorgia Zaghini

Babakan sareng tengah T ku Giorgia Zaghini

Memori tina bijil datar ku Alessandra Rocchi

Memori tina kecap kalayan c anu amis dina posisi awal ku Giorgia Zaghini

Memori tina kecap kalayan / k / ku Benedetta Ticozzelli

Memori kecap sareng / f / ku Benedetta Ticozzelli

Memori tina kecap nganggo / s / awal ku Monica Checchin

Memori tina kecap nganggo konsonan / s / + ku Sara Frizzarin

Memori kecap kalayan sentral -ST- (1) ku Roberta Benedetti

Memori kecap kalayan sentral -ST- (2) ku Roberta Benedetti

Memori tina kecap kalayan T- (1) ku Giorgia Zaghini

Memori tina kecap kalayan T- (2) ku Giorgia Zaghini

Memori tina kecap kalayan / ts / ku Bendetta Ticozzelli

Memori suku kata sareng S ku Sara Frizzarin

Teka-teki kecap kalayan amis C ku Giorgia Zaghini

Pariksa gambar konsonan S + ku Sara Frizzarin

Pilarian terang konsonan awal S + ku Sara Frizzarin

Suku Kata sareng S (mendakan gambar anu disumputkeun) ku Sara Frizzarin

onomatopee ku Giorgia Zaghini

Gabung kecap-kecap nganggo suku kata awal anu sami ku Alice Martinelli

Sebutkeun kecap sareng / k / ku Ambra Cravero

Sebutkeun kecap kalayan / tr / sareng terangkeun teka-teki ku Serena Immovilli

Memori tina kecap kalayan / tr / ku Serena Immovilli

Larangan sareng / g / ku Maria Elisa Canale

Memori tina kecap nganggo sc ku Maria Elisa Canale

Cocog suku kata sareng huruf M ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng huruf V ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng hurup L ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng huruf F ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng hurup N ku Valentina Piazzoli

Petunjuk kecap sareng grup SP (Ben10) ku Sara Manzi

Petunjuk kecap sareng grup SP (Beku) ku Sara Manzi

Ngaran nami sareng / k / median (SpiderMan) ku Sara Manzi

Memori suku kata awal ku Alice Fazzone

Masangkeun tokoh-tokoh anu ngamimitian dina cara anu sami ku Alice Fazzone

Masangkeun gambar anu ditungtungan nganggo suku kata anu sami ku Alice Fazzone

Ingetan sajak ku Alice Fazzone

Memori suku kata akhir ku Alice Fazzone

Kecap tekaan kuadratik ku Alice Fazzone

Larangan sareng r / ku Alice Fazzone

Teka-teki anu lucu ku Alice Fazzone

Kecap teka-teki pikeun ngejat ku Alice Fazzone

Rhymes dikawinkeun 1 ku Alice Fazzone

Rhymes dikawinkeun 2 ku Alice Fazzone

Teka-teki SCI (awal sareng pertengahan posisi) ku Francesca Austoni

Memori SCI (posisi bumi) ku Francesca Austoni

Memori SCI (posisi awal sareng median) ku Francesca Austoni

carita

Sejarah sarapan ku Monica Checchin

Ngalereskeun sareng nyarioskeun carita "Landak, bajing sareng ngapung" ku Sara Frizzarin

Susun deui sareng carioskeun "Kukupu Tiffi" ku Sara Frizzarin

Carita-urutan dina urut ku Alice Martinelli

Nyusun ulang waktosna ku Ambra Cravero

Bacaan sareng tulisan

Cocogkeun frase kana gambar (1) ku Alberto Mariotto

Cocogkeun frase kana gambar (2) ku Alberto Mariotto

Tulisan hiji-hiji ku Alessandra Rocchi

Cloze (téma Henry Hart) ku Alessandra Rocchi

Cloze 1 ku Giulia Savio

Cloze 2 ku Giulia Savio

Putusan éjahan ku Alessandra Rocchi

Hangman tina kecap sareng CH ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap nganggo CI-CE ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap nganggo GL ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap sareng GN ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap nganggo SC ku Alberto Mariotto

Hayu urang baca… GH / CH ku Elena Angelucci

Pilari pasangan kecap / gambar anu leres ku Alberto Mariotto

Diskriminasi CI / GI ku Giulia Groppelli

Gabung kecap sareng gambar ku Alice Martinelli

Diskriminasi kecap sareng V sareng F ku Alice Martinelli

Baca kalimat sareng sambungkeun kana gambar anu leres ku Alice Martinelli

Kecap silang nganggo surat sasak ku Claudia Fusari

Cloze ku gn / gl ku Roberta Marracino

Cloze tina kecap sipat ku Roberta Marracino

Ngartos kalimat ku Diego Abenante

Kategorisasi sareng semantik

Pengkelasan kategori kembang, alat-alat sareng tuangeun ku Alessandra Rocchi

Hayu urang leres ku Elena Angelucci

Cocog sareng nami warna ku Ambra Cravero

Nyusun ulang sasatoan ti pangbadagna ka pangleutikna ku Ambra Cravero

Kaseueuran dahareun amis sareng gurih ku Ambra Cravero

Pesenan dompét (koin) ku Serena Immovilli

Pesenan dompét (koin sareng wang kertas) ku Serena Immovilli

Dupi abdi tiasa ngagaleuh éta 2,5 €? ku Serena Immovilli

peti ku Diletta Ruggeroni

Kaulinan jero rohangan / ker ku Diletta Ruggeroni

matematika

Urang cacah! ku Elena Angelucci

Jalanan dina tabel pingpingna ku Giorgia Zaghini

Kami mesen nomer 1 ka 5 ku Alberto Mariotto

Kami mesen nomer 1 ka 10 ku Alberto Mariotto

Langkung atanapi kirang euro? ku Serena Immovilli

Langkung atanapi kurang? (1) ku Serena Immovilli

Langkung atanapi kurang? (2) ku Serena Immovilli

Rohangan sareng waktos

Milari pasangan waktos anu sami (soré) ku Serena Immovilli

Milari pasangan anu sami waktos (énjing-énjing) ku Serena Immovilli

Jam sabaraha waktos na? ku Serena Immovilli

basa

Persepsi sareng produksi pasangan S / T minimum

Panulis: Elena Campana

link: Unduh tina Girang

Latihan diskriminasi fonologi

Panulis: Francesco Petriglia

Cara ngagunakeun: Dina latihan ieu masing-masing sora pakait sareng warna sareng karakter. Tugas budak nyaéta pikeun mikawanoh naha sora anu diucapkeun ku jalma déwasa cocog sareng karakter anu kahiji atanapi kadua. Salaku conto, unggal-unggal jalma déwasa ngucapkeun suku kata SA, budakna kedah nunjuk kana bunderan héjo dina luhur layar pikeun mayunan karakterna. Upami, di sisi anu sanésna, jalma déwasa ngucapkeun FA, anak kedah nunjuk kana bunderan ungu. Anjeun tiasa jelas-jelas ngabalikkeun kalungguhanana ku nanyakeun murangkalihna ngahasilkeun suku kata anu leres, sedengkeun anu déwasa kedah nebak sora mana anu karék didéngéna.

link: Unduh tina Girang

Bahan diskriminasi t / k

Panulis: Alice Sordi

link: Unduh tina Girang

Kaulinan Soang CA / CIA Mimiti

Panulis: Federica Ciceri

link: Unduh tina Girang

Kaulinan soang CA / CIA Pusat

Panulis: Federica Ciceri

link: Unduh tina Girang

Semantik - Naon anu asup

Panulis: Debora Bibiano

link: Unduh tina Girang

Semantik - Kamiripan sareng bédana

Panulis: Debora Bibiano

link: Unduh tina Girang

Milarian kecap-kecap nganggo v

Panulis: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Gambar gambar nganggo v

Panulis: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Naming kecap sareng tulisan

Panulis: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Diskriminasi s / ts

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: saatos ngaitkeun sora / s / ka oray sareng sora / ts / kana gunting, mimitian presentasi, pencét panah katuhu sareng dengekeun sora atanapi suku kata sareng ajak budakna némpél oray atanapi gunting a gumantung kana sora anu kadéngé, gambar anu saluyu ngan ukur bakal ngalih nalika urang pencét ku beurit.

link: Unduh tina Girang

/ v / dina suku kata sareng denominasi

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi, mencét panah ngajantenkeun kapal sareng dina waktos anu sami ngahubungkeun fonem / v / ngalanjutkanana kana vokal; mencét panah, gambar katémbong janten nami target.

link: Unduh tina Girang

Sora onomatopoeic sato

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi, ngaklik unggal sato bakal ngupingkeun ayat masing-masing.

link: Unduh tina Girang

Pamahaman léksikal - expense

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: mimitian presentasi, taroskeun ka anak pikeun némpél tuang ku maca di belah katuhu luhur, ku mencét panah dahareun bakal lebet kana karanjang.

link: Unduh tina Girang

Milarian anu ngacung

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: mimitian presentasi sareng tanyakeun ka budak pikeun noél panyusudna, gambar anu leres ngan ukur bakal ngalih nalika urang mencét kana beurit.

link: Unduh tina Girang

Ngamimitian sapertos

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: mimitian presentasi sareng tanyakeun ka budak éta noél gambar anu dimimitian salaku gambar di tengah, nalika anak némpél gambar anu leres, pencét panah katuhu pikeun nguatkeun penguatan.

link: Unduh tina Girang

Mimitian ku

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: mimitian presentasi sareng baca suku kata, tanyakeun ka budak pikeun némpél gambar anu dimimitian ku suku kata éta, nalika anak némpél gambar anu leres, pencét panah di belah katuhu pikeun nyandak penguatan.

link: Unduh tina Girang

Konsép Spasial: Dimana Éta?

Panulis: Bruna Agostinis

Pedaran: dina sadayana ppt ieu dina slide munggaran anjeun tiasa naros ka anak "dimana X?", Nalika anak ngajawab (contona "dina karinjang"), ku mencét panah di belah katuhu gambar nembongan (contona karanjang) sareng, mencét deui, tulangan nembongan.

Dina slide terakhir, di sisi anu sanésna, dimungkinkeun pikeun ngarangsang panyusunan kalimat anu diperpanjang saderhana ku bantosan frasa warna: anjeun tiasa naroskeun ka budak "naon kajadian?" mencét panah di belah katuhu bakal muncul hiji unsur kalimat dina hiji waktu.

link: Lontano - dina - Sotto - dina - Vicino

Kamana angkatna

Panulis: Veronica Marrocu

Katerangan: Dina latihan anu sederhana ieu anak dipénta namikeun gambar di luhur sareng, sakali namina, anjeunna dipenta milih bakul anu leres (buah atanapi sayur?).

link: Unduh tina drive

Sato: paparan visual sareng auditory

Panulis: Greta Caligaris

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Game tina enya sareng henteu

Panulis: Greta Caligaris

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Sato

Panulis: Greta Caligaris

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Kaayaan

Panulis: Greta Caligaris

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Syarat-syarat baca

Panulis: Greta Caligaris

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Badak domino

Panulis: Elena Minno

link:  Unduh tina Girang

Kaulinan métafonologis soang

Panulis: Veronica Marrocu

Katerangan: Dina kaulinan soang saderhana ieu aturanana nyaéta anu klasik.

Pikeun maénkeun anjeun kedah nyimpen file dina mode presentasi. Ku ngitung jumlah kotak dimana anjeun sumping, anjeun sacara otomatis dikirim ka slide kalayan latihan anu badé dilaksanakeun. Unggal latihan ngagaduhan animasi anu diaktipkeun nalika beurit diklik.
Perhatosan. Anjeun kedah nguji operasi heula sabab upami anjeun klik beurit saloba sababaraha kali anjeun ngeureunkeun dina slide anu salajengna.
 Pikeun balik deui kana layar nganggo lagu, cukup pencét ikon Minnie Mouse di handapeun.
Praktek sakedik sareng sadaya janten sederhana 🙂
Hijina cacat .. teu aya pion tapi ... urang ngalatih ingetan ku naroskeun ka anak supados émut kana jabatanana !!

link:  Unduh tina Girang

Tatahar / s / + konsonan dina posisi sentral

Panulis: Gloria Bimbi

link:  Unduh tina Girang

Rékréasi / f / dina posisi awal

Panulis: Alessandra Scafasci

link:  Unduh tina Girang

Frasa kalayan kecap bisyllabic

Panulis: Cecilia Saioni sareng Chiara Gordiani

link:  Unduh tina Girang

Kalimah minimal

Panulis: Cecilia Saioni sareng Chiara Gordiani

link:  Unduh tina Girang

Diskriminasi DT

Panulis: Cecilia Saioni sareng Chiara Gordiani

link:  Unduh tina Girang

Aktivitas sora F

Pangarang: Sara Ravasio

link:  Unduh tina Girang

Pasang minimal TD

Panulis: Cecilia Saioni

link:  Unduh tina Girang

Pasang minimal / t / - / k /

Pangarang: Rosaroberta Marini

link:  Unduh tina Girang

Petualangan oray di luar angkasa - / sp / intervocalica

Panulis: Chiara D'Alessandro

link:  Unduh tina Girang

Sajarah pikeun / k / e / ts /

Pangarang: Federica Demurtas

Katerangan: Mimitian presentasi. Barudak malah ngulang ngan ukur kecap dina warna beureum, teras pencét sakali sareng ngarepkeun sadaya animasi lumangsung

link:  Unduh tina Girang

Pangakuan sajak

Pangarang: Simona Corsi

pedaran:

Frasa sajak: pamuter kedah ngalengkepan kalimat ku cara nyiptakeun sajak
Rhymes dipilih antara dua pilihan: pamuter kedah ngémutan, milih antara dua pilihan, kecap-kecap anu sajak

link:  Rhymes  Rhymes dipilih antara dua pilihan

Diskriminasi / m / sareng / n / pasangan pangsaéna

Pangarang: Martina Lazzari

link:  Unduh tina Girang

Bingo nganggo / v / awal

Pangarang: Rosaroberta Marini

link:  Unduh tina Girang

Bingo kalayan foném béda

Pangarang: Claudia Morassutti

link:  Unduh tina Girang

Dimimitian ku ... suku kata awal MA-SA

Pangarang: Veronica Viti

link:  Unduh tina Girang

Konsép topologis - dimana ari Dade sareng Lili

Pangarang: Davide Mongelli sareng Linda Bottura

Katerangan: Di jero file

link:  Unduh tina Girang

Diskriminasi m / n

Pangarang: Claudia Morassutti

link:  Unduh tina Girang

Diskriminasi r / l

Pangarang: Claudia Morassutti

link:  Unduh tina Girang

Kaulinan soang sareng / k / median

Pangarang: Lucia Botti

link:  Unduh tina Girang

Pengkategorian: buah sareng sayuran

Pangarang: Greta Calligaris

link:  Maénkeun dina ngerik

Diskriminasi ngalawan kecap anu sami-dierse

Pangarang: Federica Demurtas

Katerangan: Upami kecap na sami, pas budak ngajawab leres, ngan ukur pencét palang spasi sareng pasangan budak anu sami bakal ngalih, upami kecap na bénten, pencét panah katuhu. Nalika salah sahiji ti dua pasangan caket kana karinjang, kecap "saé pisan" bakal muncul.

link:  Maénkeun dina ngerik

Memori dibagi ku foném

Pangarang: Claudia Morassutti

link:  Unduh tina Girang

Game sajak

Pangarang: Dora Ghidelli

link:  Unduh tina Girang

Memori spasial

Pangarang: Dora Ghidelli

link:  Unduh tina Girang

Métafonologi

Pangarang: Dora Ghidelli

link:  Unduh tina Girang

Sejarah pikeun nyetél k /

Panulis: Chiara D'Alessandro

link:  Unduh tina Girang

Carita sosial sareng émosional

Alice sareng vagaries

Panulis: Giulia Montagnese

link:  Unduh tina drive

Émosi sareng nagara méntal

Panulis: Elisa Tosi

link:  Unduh tina drive

CAA

Saeutik Red Hood Riding di CAA

Panulis: Manuela De Santis

link:  Lalajo pidio éta di YouTube

Sato: paparan pikeun simbol

Panulis: Greta Calligaris

link:  Unduh tina Girang

Memori lisan

Kalayan skala

Panulis: Alice Marotta

Cara ngagunakeun: Koropak skala kecap ngamungkinkeun anjeun ngalatih ingetan anjeun. Latihan diwangun ku ngémutan kecap-kecap anu dibaca sareng malikannana sacara lantip, saatos sababaraha rangsangan (1 atanapi 2), nalika bujur janten konéng sareng kosong. Pikeun nganggo file nempatkeun dina presentasi teras ku mouse atanapi spasi space make slide ka payun. Titik kakuatan tiasa diédit, parantos aya 4 daptar kalayan bentang 1 sareng hiji kalayan bentang 2, cukup lebetkeun kecap-kecap anyar dina bujur

link:  Jangka 1   Jangka 2

Perhatosan sareng fungsi eksekutif

Méja mémori damel (4 suku kata)

Panulis: Federica Ciceri

Kumaha cara ngagunakeun éta: Ku ngabentoskeun suku kata, anak dipénta ngapalkeun suku kata sareng kalungguhanana. Ku ngaleungitkeun tabel suku kata sareng nampilkeun tabél nganggo jalur, anak kedah nama suku kata anu aya sapanjang jalur.

link:  Unduh tina drive

Épék épék cucung

Panulis: Federica Ciceri

Kumaha cara ngagunakeun éta: Kartu pikeun kagiatan namina gancang, tapi dina modeu stroop

link:  Unduh tina drive

Game panah kaluhur / turun

pangarang: Priscilla Malhamè

link:  Unduh tina Girang

PASAT

pangarang: Irene Dall'Ora

Katerangan: Latihanana nyaéta PASAT: dina modeu presentasi anjeun dipenta pikeun émut jumlah anu ditingali sateuacanna sareng nambihan kana nomer anu anjeun
lalajo. Pikeun barudak anu parantos ngalaman dina latihan ieu, warna ngamungkinkeun pikeun ngahesekeun tugasna, contona:

sikep tangtu pakait sareng warna;

parobahan operasi pakait sareng warna (contona tina + janten x)

link:  Unduh tina Girang

Denomination stroop

pangarang: Irene Dall'Ora

Katerangan: Anjeun dipenta pikeun namina tokoh éta upami kertas bodas, sedengkeun warna kertasna diperyogikeun upami éta diwarnaan. Pikeun barudak anu langkung berpengalaman, warna tiasa dikaitkeun sareng aturan anu tangtu (contona: "keprok panangan nalika aya warna beureum", atanapi "nyarios nanaon nalika aya konéng").

link:  Unduh tina Girang

Naha urang ngaganggu terapi pidato ?!

pangarang: Davide Mongelli

Katerangan: Alat pikeun digawekeun ku:

-pilih perhatian

- morfosintaks

- penyebaran frasa

- sekuen temporal

- léksikon dina output

link:  Unduh tina Girang

The lynx - visual attention game

pangarang: Caterina Martinelli

pedaran: Unduh pitunjuk

link:  Unduh tina Girang

Perhatian kana sekuensi bentuk sareng warna

pangarang: Monica Crescenzi

Pedaran: Presentasi power point anu ngandung suksesi kagiatan anu ditujukeun pikeun stimulasi memori, visualisasi, perhatian. Pasén dipenta pikeun ngabayangkeun sareng ngapalkeun urutan sareng posisi warna sareng bentukna. Saatos nunjukkeun unggal sekuen, pasién bakal dipenta pikeun ngalakukeun tindakan. Saatos ngajalankeun naon anu dipénta, dipénta pikeun verbalisasi runtuyan warna / bentuk anu sateuacanna ditingalikeun, nuturkeun kriteria anu ditangtoskeun.

link:  Unduh tina Girang

Memori sareng Perhatosan Visual

pangarang: Arianna Chiorri sareng Ilaria Mangino

pedaran:

Karya dibagi kana 3 tingkat ningkatkeun kasusah.
Dina tingkat kahiji, budak bakal dipasihkeun dua kartu: unggal kartu ngagaduhan sato, warna sareng nomer. Pintonan kartu bakal tahan 5 detik sareng murangkalih kedah ngémutan ngan ukur jumlah sareng sasatoan duanana kartu. Saatos paméran anjeun bakal dipenta pikeun nginget-nginget jumlahna atanapi sasatoan.
Dina tingkat kadua anak ogé bakal émut kelir unggal kartu.
Akhirna, di tingkat katilu, salian ti ngapalkeun nomer, sato sareng warna unggal kartu, budakna kedah ati-ati sabab distractors bakal muncul nalika kakeunaan kartu.

link:  Unduh tina Girang

Memori obyék di bumi

Panulis: Greta Calligaris

link:  Unduh tina Girang

Bacaan sareng tulisan

Maos suku kata sareng kecap sareng fonem / k /

pangarang: Priscilla Malhamè

link:  Unduh tina Girang

Maos suku kata sareng kecap sareng foném / v /

pangarang: Priscilla Malhamè

link:  Unduh tina Girang

Game: keong sareng fonem /ʃ /.

pangarang: Priscilla Malhamè

link:  Unduh tina Girang

Maos suku kata, kecap sareng fonem sareng / s /, / ts / sareng / dz /

pangarang: Priscilla Malhamè

link:  Unduh tina Girang

Pangakuan tina suku kata awal

pangarang: Manuela Gragnaniello

link:  Unduh tina Girang

Katerangan gambar + tulisanana kecap pagawéan

Panulis: Greta Caligaris

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Pemetaan foném / grapém

Panulis: Giulia Delfino

Pedaran: di jero file

link:  Unduh tina Girang

Ngaran anu ditulis

Panulis: Sara Jane Raffaello

Katerangan: budak ningali gambarna sareng kedah nyerat kecap anu leres, langsung saatos anjeunna gaduh tanggapan visual pikeun mastikeun leresna jawaban

link:  CG Digrams sareng Trigram  Gambar PB

Putusan éjahan

Panulis: Sara Jane Raffaello

link:  CG Digrams sareng Trigram  Putusan ejaan PB

Neangan kasalahan

Panulis: Sara Jane Raffaello

link:  Unduh tina Girang

Konsonan maca kelompok

Panulis: Chiara Campana

link:  Unduh tina Girang

Putusan ejaan Pac-lalaki

Pangarang: Federica Demurtas

link:  Maénkeun online

Bacaan sareng pamahaman: Daging Bola

Pangarang: Federica Demurtas

link:  Unduh tina Girang

Katerangan gambar kalayan dukungan visual sareng auditory

Pangarang: Greta Calligaris

link:  Unduh tina Girang

matematika

Kartu pikeun maca gancang ku sapuluh

Panulis: Elena Mattesini

Cara ngagunakeunana: Tujuanna nyaéta pikeun gancang maca jumlah dina sapuluh, pikeun ngapalkeun pola anu teras émut kana kanyataan angka utama ku 10. Upami kartu dicitak, game ogé tiasa diciptakeun salawasna kalayan tujuan damel sareng dilakukeun ku 10.

link:  Unduh tina drive

Nomer jumlah kuantitas

pangarang: Priscilla Malhamè

link:  Unduh tina Girang

Rubamazzo kalayan nomer 10

pangarang: Camilla Zambianchi

Katerangan: Di jero file

link:  Unduh tina Girang

Puzzle tabel kali (tabel 8 kali)

pangarang: Silvia Cattaneo

Katerangan: tabel pingping pingping anu diideuan ku Modél Pelatihan Kognitif

link:  Unduh tina Girang

aphasia

Ngenali lukisan / tugu

Panulis: Debora Bibiano

link:  Abdi sadar lukisan    Ngenali tugu kasebut

Rupa-rupa bahan

Bahan anu dilakukeun ku Adriana Romano

Panulis: Adriana Romano

Katerangan: folder ieu ngandung bahan anu béda anu dilakukeun ku terapi pidato Adriana Romano. Khususna anjeun bakal mendakan:

  • Gambar pikeun ngadamel kartu
  • Di imah fonem
  • Bacaan pikeun fonem
  • Kartu pasang minimal
  • Tombol
  • Bahan ku denominasi
  • Altro

link:  Unduh tina Girang

Eken anu dituduhkeun ku Bing

Panulis: Greta Calligaris

link:  Unduh tina Girang

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!