Prakték klinis anu hadé dina rehabilitasi rumah sakit jalma-jalma anu parah kacilakaan otak parna (SIMFER-FNATC 2010)

Konperénsi Konsensus ngeunaan Karusuhan Bahasa Primer (CLASTA-FLI 2019)

Diagnosis sareng terapi stroke iskémedi murangkalih dina fase akut (SIP-SIMEUP-SINP 2007)


Gangguan Pembelajaran Khusus Perkembangan: Saran pikeun Prakték Klinis Ditetepkeun Ngagunakeun Metode Konférénsi Konsensus (Konsensus - 2007)

Perawatan gangguan spéktrum autisme dina murangkalih sareng nonoman (SNLG - 2015)

Indikasi sareng stratégi terapi pikeun murangkalih sareng nonoman anu ngagaduhan gangguan hyperactivity deficit perhatian (Konsensus - 2003)

Serebral stroke: Pitunjuk Italia pikeun pencegahan sareng pangobatan (SPREAD - 2016 dilaporkeun ku Federica Galli sareng Elena Mattace)

Pitunjuk pikeun Autisme (SINPIA - 2005)

Pitunjuk gagap (tarjamahan tungtunan Walanda - 2019)

Pitunjuk dysphonia (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Pitunjuk ngeunaan manajemén terapi pidato ti pasién aphasic sawawa (FLI - 2009)

Pitunjuk ngeunaan terapi ucapan dina kasakit Parkinson (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Pitunjuk ngeunaan manajemén sabar disphagia sawawa dina terapi pidato sareng terapi pidato (FLI - 2007)

Pitunjuk cacad (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Manual penilaian komunikasi dina bidang perawatan pikeun jalma anu ngagaduhan sclerosis lateral amyotrophic (grup CARE SLA - 2017)

Rekomendasi pikeun rehabilitasi murangkalih anu kapangaruhan ku Infantile Cerebral Palsy (SINPIA sareng SIMFER -2013)

Rekomendasi kanggo damel sareng budak dwibahasa (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
Latihan analisis grammar online