Anu paling diunduh

 

Kecap anu mirip sacara fonologis bingo
Kami nyerat rangkep: 80 kartu sareng kagiatan
Suku kata sareng métafologi: 130 éntri

 

Ngawangun kalimat - 60 kartu
Léksikon sareng semantik - 150 kartu
Milarian suku kata - 1000 kartu

 

Milarian seratna - 900 kartu
1000 kartu barrage gratis
Hayu urang Bersihkeun Imah - Kaulinan Memori Visuospatial

 

Perhatosan sareng fungsi eksekutif

 

1000 kartu barrage gratis
Angka anu leungit - game mémori digawé
Memori kalayan kaayaan

 

100 kartu kalayan pangaruh stroop
Tetep awas di jalan - 25 kartu kalayan kagiatan perhatian
Simpen pingguin - Mémori Visuospatial Game

 

Hayu urang Bersihkeun Imah - Kaulinan Memori Visuospatial
 
 

 

tulisan

 

Diktina di parapatan
Sambungkeun hurup sareng milari kecap
Aktivitas dina hurup sareng sora anu sami

 

Usaha nganggo surat sasak
Kecap anu mirip sacara fonologis bingo

 

Bingo tina kecap nganggo dua kali

 

Teka-teki suku kata
Lengkepkeun kecap
 

 

Bahasa sareng aphasia

 

50 kartu basa gratis
Kartu serbaguna pikeun basa
Warnaan gambar dimimitian ku ...

 

Rangkaian hartos
Émosi ku Daniela Arlotti
Ngajelaskeun Jalma - ku Daniela Arlotti

 

15 lembar kanyataan gratis ngeunaan paribasa sareng idiom
Kartu métaphonologi
Tab dina semantik

 

Kamiripan sareng bédana
40 rupa kagiatan dina basa, maca, nulis, logika
Kartu pikeun berkomunikasi sareng jalmi aphasic

 

Ngartikeun roda: alat pikeun nyetél sora
Éta kamar sareng objékna
CAAlcio: komunikator ngawangun kalimat bal

 

Angkatan laut sareng kalimat minimal
 
 

 

pangertian

 

Bebek awon
Naon anu anjeun nyarios? Tab fallacy logika
Maca lagu sareng ngagambar adegan

 

matematika

 

Méja-méja teka
Kartu kalayan jumlahna dugi ka 100
Masalah sareng solusi visual

 

Numcalcio: 10 kagiatan dina tabel kali, operasi sareng babandingan ... sareng maén bal
Kartu santunan pikeun matématika
 

 

Buku-game

 

Buku kaulinan: naon anu lumangsung ka Santa Claus
Naon anu lumangsung ka Santa Claus?
 

 

Kaulinan anu bisa dicitak

 

Pepe e sale 2.0 Kartu game dina kelompok éjahan
Dugi ka 20 - Tambihan sareng pangirangan dina garis nomer
Babaturan 10

Kartu kompensasi

 

Kartu kompensasi dina atos C sareng lemes C kalayan latihan
 

daptar

100 daptar suku kata sareng sanés kecap pikeun nyetak
100 daptar kecap bisyllabic frékuénsi luhur
110 daptar kecap trisyllabic frékuénsi luhur
110 daptar kecap opat-suku kata frékuénsi luhur
100 daptar kecap kalayan ganda sareng ganda dua kali
75 daptar kecap frékuénsi luhur sareng kelompok éjahan

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!