Kursus Asynchronous nyaéta kursus anu anjeun tiasa nuturkeun online tanpa wates waktu. Éta diwangun ku pelajaran anu dirékam dibagi kana modul sareng terus diropéa. Saatos ngagaleuh kursus, sadaya video anu diterbitkeun salajengna bakal tiasa mayar tanpa biaya tambahan. Kursus Asynchronous henteu tamat: anjeun tiasa ngagaleuh iraha badé ngalengkepan nalika anjeun badé.

 

 

 

Bengkel PowerPoint

 

 

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!