Dina kursus pidéo ieu urang bakal ningali kumaha:

  • Nyiptakeun tab gancang sareng rapih nganggo jalan pintas
  • Masang tambihan
  • Maénkeun slide dina urutan acak
  • Ngadamel animasi khusus

Salaku tambahan pikeun kursus pidéo anjeun bakal ngagaduhan folder sareng bahan anu dianggo dina kursus + ratusan gambar gratis + témplat PowerPoint anu tos siap.

Sapertos sareng sadayana kursus anu teu sinkron urang, aksés pikeun kahirupan.


Milarian kursus di dieu: https://trainingcognitivo.teachable.com/p/laboratorio-di-powerpoint-per-attivita-logopediche

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
10 kagiatan sareng rangkep