Tina halaman ieu dimungkinkeun pikeun nyungkeun konsultasi ti ahli TrainingCognitive ngeunaan kasus klinis atanapi tés anu bakal diadopsi dina évaluasi. Kami naroskeun ka anjeun pikeun ngeusian formulir anu dilampirkeun ku milih ahli anu anjeun pikahoyong pikeun naséhat sareng antosan sakedik perkawis pamundut. Anjeun bakal dikontak ku kasadiaan sajam pikeun rapat liwat Skype atanapi Zoom. Biaya konsultasi nyaéta 50 € / jam. Jumlah minimum, kirang ti sajam, nyaéta 50 €.

Nyuhungkeun konsultasi

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!