Sataun ka tukang kuring nyerat tulisan nasib kana épék négatip tina tablet barudak, sareng langkung umum naha kunaon barudak tiasa ngagunakeun téknologi gampang pisan mobile. Nyusul kalayan ati-ati generasi anyar mangrupikeun tugas pikeun anu ngagaduhan tanggung jawab ka barudak sareng rumaja (ti kolot ka operator), tapi henteu kedah urang hilap yén urang ogé janten korban komunikasi anu dirobih ku média sosial (sanés ngan ukur). .

Tilas desainer Google Tristan Harris kuduna nyarioskeun Otak hacking pikeun ngajelaskeun kumaha raksasa wéb manipulasi perhatian sareng minat urang. Dinten ayeuna, sareng bantosan anu sami, ogé Arturo Di Korintis parantos mutuskeun pikeun narik plug dina sosial sareng aktip. Masih mimiti nyarios, data dina tangan, tina épék téknologi anyar dina kamampuan kognitif urang (sanaos panurunan dina perhatian perhatian mangrupikeun hal anu seueur anu tujuanana sareng panonna ditutup), tapi urang masih tiasa ngabandingkeun komunikasi dina platform ageung (Facebook , Youtube, Instagram) pikeun ngaidentipikasi aspék patologis.

Maksim kuantitas sareng eusi anu taya wates

Dina taun 70an Paul Grice ngartikeun 4 maksim percakapan, atanapi prinsip kanggo gawé bareng dina paguneman:


  • kuantitas
  • kualitas
  • hubungan
  • modo

Maksimum kuantitas berbunyi "Entong janten reticent atanapi kaleuleuwihan." Pondokna, inpormasi kedahna cekap kana pamundut, henteu ogé henteu kirang. Ayeuna hayu urang pikirkeun naon anu kajantenan sababaraha taun di akhir playback hiji pidéo YouTube: video anyar dimimitian, henteu dipilih ku urang. Pikeun nyegah ieu, urang kedah pencét "Batal" dina waktosna. Pondokna, tindakan eksplisit diperyogikeun pikeun teu nampi kontén anyar. Sababaraha aya anu lebet kana Youtube kalayan maksad nyéépkeun waktos-jam di ditu. Biasana anjeun lebet pikeun nonton hiji vidéo. Nalika Youtube parantos ngahubungkeun anjeun, kumaha waé, pidéo tunggal tiasa janten sési anu teu tiasa dibéréskeun.

Hayu urang bayangkeun kaayaan anu sami sareng manusa. Kami nelepon babaturan pikeun milarian waktos acara wengi ayeuna. Sobat masihan kami inpormasi. Upami urang henteu nongkrong dina waktosna, sanaos, ngawangkong ngobrol sareng kami ngeunaan acara anu sanés anjeun ningal kamari sareng éta tiasa narik minat urang. Teras teraskeunkeun pikeun ningali sadaya bioskop anu anjeun parantos angkat. Telepon dua menit ieu janten paguneman sajam. Penting pikeun dicatet, tungtungna, yén anjeunna milih topik.

Unggal platform ngagaduhan strategi nyalira pikeun masihan anjeun seueur seueur inpormasi tibatan anu anjeun mimitina milari: tina playback otomatis pidéo Youtube, dugi ka gulung Facebook sareng Instagram anu teu aya watesna, ngalangkungan "anjeun ogé tiasa resep" blog atanapi "Pamaké anu ngagaduhan ngagaleuh barang anjeun ogé parantos milih… ”ti Amazon. Ieu sampéan dina panto  éta henteu pernah nunjukkeun akibatna sacara kabuka sareng bakal ditepikeun salaku perkawis anu sepele, bahkan nalika hiji klik bakal ngarah kaleungitan satengah dinten atanapi mésér 5 produk anu sanés.

Tujuan anjeun janten tujuan kuring

Disambungkeun kana titik anu sateuacanna nyaéta wacana tina béda-béda tujuan. Urang sering peryogi inpormasi khusus. Platform nyayogikeun kami inpormasi éta (tujuan kami), tapi ku ngalaan saderhana sateuacan atanapi dina waktos anu sareng (tujuanna). Rohangan dimana kami nyerat tweets sami sareng feed kami ditembongkeun. Ruang acara Facebook sami sareng kiriman umum.

Sakedik nyarios "Kuring bakal nyaritakeun iraha waktosna ku nunjukkeun arloji, janten anjeun henteu tiasa ngabantosan perhatoskeun jaket tukang ngaput. Anjeun terang, kuring gaduh toko lengkep "

Naha milih nalika kuring tiasa milih pikeun anjeun?

Hayu atuh nyarankeun acara TV dumasar kana naon anu anjeun parantos katingal. Anu anjeun mesen warta dumasar kana naon anu anjeun pikahoyong. Ari kuring pasihankeun pilihan anu siap pake tinimbang milih jawaban asli. Anjeunna tiasa milih pikeun waleran anjeun pikeun masihan ka batur.

Nalika Gmail ngenalkeun Pinter Waleran, réspon gancang kanggo dipasihkeun kana email anu ditampi liwat hiji klik, kuring langsung mikirkeun set réspon anu ditutup. Sing saha anu damel di bidang patologi komunikasi terang yén disarankeun pikeun nganggo jawaban anu ditutup kalayan jalma anu henteu (atanapi henteu tiasa deui) nganyatakeun diri sacara gampang ku cara terstruktur.

Tristan Harris disebut tadi leres: lamun pariksa ménu, anjeun pariksa pilihan anjeun. Upami anjeun nyayogikeun réaksi anu tertutup kana carita berita, anjeun ngajantenkeun jalma-jalma milih diantawis salah sahiji (naha anjeun parantos perhatoskeun yén réaksi négatip dina tulisan Facebook ngan ukur "Anger"?). Upami anjeun milih postingan pikeun ditingalikeun heula, nyayogikeun jejer anu bakal dipikirkeun siang sadidinten. Di hareupeun ménu - atanapi eusi anu tos dipilih, urang kedah naros ka diri sorangan:

  • naon anu kuring tingali nyumputkeun kabutuhan abdi atanapi anu damelna halaman?
  • aya pilihan séjén salian ti anu ditawarkeun dina ménu?

The "Smart" Bales tina blog Google.

Pasihan abdi waé

"Kuring nyerat ka anjeun dina Whatsapp, jawab nalika anjeun ngagaduhan waktos".

Urang tiasa mikir hiji email atanapi pesen whatsapp salaku serat dina liang, tapi kaleresan mangrupikeun hal ieu sanés. Sok émut Tristan Harris yén perusahaan terang yén éta pesen anu ngaganggu hiji kagiatan éta nyababkeun jalma pikeun ngaréspon heula. Ku sabab éta, pesen obrolan katingalina sapertos jalma anu ngetok bari anjeun damel, sababaraha kali naroskeun pikeun nengetan. Kumaha?

  • Ngalangkungan bewara anu memicu perasaan yén anjeun kedah ngajawab supados ikon beureum kalayan jumlahna ngaleungit
  • Ngalangkungan "ticks" atanapi "message read at ..."

Abdi peryogi inpormasi damel, tapi henteu sopan pikeun nyauran batur sapagawean kuring di 23 wengi. Abdi tiasa ngantunkeun anjeunna pesen dina Whatsapp. Tingali, anjeunna ningalian. Tangtosna dina waktos ieu anjeunna tiasa ngajawab ...

Daptar alesan kunaon hubungan anu intensif sareng média sosial sareng platform ageung umumna tiasa gaduh épék toksik pasti henteu réngsé di dieu. Pikeun nempatkeunana sakedap, kadua Harris:

  • Béja laksanakeun mékanisme gratifikasi mirip kana mesin slot
  • Média sosial maénkeun kasieun kami kaleungitan warta penting (ku urang henteu pisan-pisan pikeun unsubscribe)
  • Média sosial fokus kana kepuasan sosial sareng "do ut des" karesep, koméntar, dukungan
  • Perusahaan ngadamel tindakan anu teu dihoyongkeun (e. Teu nyalin tina situs) langkung hese tibatan anu dipikahoyong, anu biasana dilakukeun dina hiji klik

Ti Korintakomo deui, éta nekenkeun aspék séjén:

  • Fokusna nyaéta konflik. Tujuanana pikeun anu hoyong gaduh langkung seueur pandangan nyaéta pikeun ngayakeun atanapi nyiptakeun konflik
  • Lirik na janten langkung pondok sareng kirang alesanana: tina karakter twitter dugi memes
  • Ruang tempat unggal dulur ngagaduhan hak nyarios paduli persiapanna kana pangaruh Dunning Kruger
  • Média sosial feed voyeurism sareng narcissism
  • Média sosial gratis ... tapi aranjeunna henteu mayar kami. Nyatana, urang "ngahasilkeun" seueur pikeun kantong perusahaan anu béda-béda tanpa nampi naon-naon (upami anu maca tulisan ieu mangrupikeun pangaruh)
  • Masalah anu aya hubunganana sareng berita palsu sareng kaamanan

Beuki loba jalma anu nyerah dina parsial atanapi total panggunaan média sosial. Sababaraha henteu hoyong (atanapi henteu tiasa) ngalakukeun éta. Kumaha ogé, méréskeun jinis komunikasi sareng strategi anu dianggo pikeun moto perhatian urang sareng ngarahkeun lampah urang éta ngan ukur tiasa ngabantosan urang pikeun nyanghareupan ku cara anu langkung sadar kana rohangan "virtual" ieu anu gaduh sakedik virtual, nunjukkeun pangaruhna kana kahirupan masing-masing urang.

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
Nyegah demén: naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu