INFORMASI ÉPÉRÉDÉN DINA PÉRÉNG KOKIE

Website éta www.trainingcognitivo.it ngagunakeun cookies pikeun ngajantenkeun jasa-jasa saderhana sareng épisién pikeun pangguna anu nganjang ka halaman dina situs.

SUMBAT APA?


Cookie mangrupikeun garis téks pondok anu tiasa disimpen dina komputer atanapi, sacara umum, dina alat (tablet, smartphone, ...) pangguna nalika panyungsi wéb (mis. Chrome, Firefox atanapi Internet Explorer) nyauran halaman wéb anu khusus. . Dina unggal kunjungan saterasna cookies dikirim deui ka halaman wéb anu asalna (cookies pihak kahiji) atanapi ka situs sanés anu mikawanoh aranjeunna (cookies pihak katilu). Cookie kapaké sabab ngamungkinkeun halaman wéb pikeun mikawanoh alat Pamaké. Éta ngagaduhan tujuan anu béda sapertos, contona, ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi antar halaman kalayan épéktip, émut kana situs karesep anjeun sareng, sacara umum, ningkatkeun pangalaman browsing. Aranjeunna ogé ngabantosan mastikeun yén kontén pariwara anu ditayangkeun online langkung sasar pikeun pangguna sareng minatna. Dumasar kana fungsi sareng tujuan panggunaan, cookies tiasa dibagi kana cookies téknis, profil profési, cookies pihak-katilu.

TEKNIK TIK

Cook teknis penting pikeun napigasi aman sareng ngamangpaatkeun jasa anu dipénta.

Hukumna nyayogikeun yén aranjeunna dianggo malah henteuna idin eksplisit (seni. 122 alinea 1 Kaputusan Perundangan 196/2003).

Inpormasi henteu dianggo kanggo tujuan komérsial sareng teu aya masalah éta nyimpen data.

PANGGUNGAN PROFILING

Ieu cookies anu propil kumaha pangguna nganapigasi situs sareng dianggo ngirim pesen iklan saluyu sareng preferensi anu dikedalkeun dina kontéks surfing.

Numutkeun ka Penjamin Privasi, numutkeun seni. 23 tina Peraturan Legislatif 196/2003, panggunaan cookies ieu peryogi inpormasi anu cekap sareng nyungkeun ijin ti pangguna.

TIAS PIHAK KASIH

Ieu biasana cookies profésional anu dikirim ti domain pihak katilu luar ka loka éta.

Naon anu dimaksud?

Kuki nahan inpormasi anu mangpaat, anu bakal diropéa unggal waktos anjeun balik ka situs: ieu ngamungkinkeun situs anjeun ningkatkeun pangalaman browsing anjeun.

Inpormasi ieu ogé tiasa dianggo pikeun kampanye pariwara atanapi kanggo tujuan statistik.

SUMBAS KASAHA GALUNG DENGAN TRAININGCOGNITIVO.IT?

Situs ngagunakeun Cookies Téknis pikeun mastikeun fungsina sababaraha bagéan situs, dimimitian ku navigasi dina sami.

Cookies Pihak Katilu ogé dianggo pikeun ngamungkinkeun panggunaan fungsi Jaringan Sosial sapertos Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube.

LINK TO INFORMATION OF THIRD PARTY COOKIES USED ON SITE

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal cookies pihak katilu, anjeun tiasa konsultasi inpormasi ngeunaan:

Guarantor pikeun Perlindungan Data Pribadi ngahadéankeun rohangan pikeun cookies. Milari sababaraha inpormasi di dieu.

KUMAHA NYAPKKEUN CUKU KAPENKAN WEB BROWSER KONTEKAN

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nga-nonaktipkeun cookies ngaliwatan setélan browser wéb anu dianggo pikeun ngotéktak Internét, nuturkeun paréntahna [catetan: di handap ieu paréntah anu tiasa ngabuktikeun rada béda, gumantung kana versi anu dianggo, pikeun panyungsi anu dituduhkeun]:

Safari

  • Pencét kana Safari di belah kénca luhur

  • Pilih Pilihan tina menu

  • Klik dina bagian Pribadi

  • Pencét tombol "ngahapus sadaya data situs wéb"

Internet Explorer

  • Pencét kana menu item Alat sareng pilih "Pilihan Internét"

  • Dina tab Umum, klik item Pupus dina bagian Éksplorasi

  • Pilih item Cookie

  • Pencét kana Hapus di handapeun jandela popup

Mozilla Firefox

  • Pencét tombol Menu anu aya di katuhu luhur (simbol)

  • Pencét kana tombol Pilihan

  • Pilih tab Privasi teras pencét dina "ngahapus riwayat panganyarna"

  • Dina jandéla pop-up, pilih rentang waktos anu anjeun hoyong pupus sareng jinis barangna

  • Pencét tombol "Bolay ayeuna"

Google Chrome

  • Pilih menu Chrome dina tulbar di katuhu luhur

  • Pencét kana Setélan

  • Pilih "Tampilkeun setélan canggih"

  • Dina bagian "Privasi", pencét tombol "Setélan kontén".

  • Dina bagian "Cookies", pencét dina £ Sadaya cookies sareng data situs £ kanggo muka jandela detailna.

  • Upami anjeun badé ngahapus sadayana cookies, klik "Buang sadayana" di handap dialog

  • Pikeun mupus kuki khusus, tempatkeun pointer mouse kana situs anu ngahasilkeun cookie, teras pencét kana X anu dipidangkeun di juru katuhu.

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!