Kursus online "Perbaikan maca" nyaéta online!
Anjeun tiasa mendakan éta di dieu.

 

Pastina ngandung leuwih ti genep jam pidéo dina alat tioritis sareng praktis pikeun ningkatkeun kagancangan sareng akurasi maca, ti hurup dugi ka petikan. Anjeun tiasa nuturkeun kursus dina waktos anu anjeun lakukeun sabab éta tiasa diaksés salamina.

Kuring ogé hoyong haturkeun sareng rekan-rekan anu nyayogikeun kursus sareng intervensi pidéo na jero na:

  • Ivano Anemone: mémori damel sareng maca
  • Margherita Colacino: maca sareng kaulinan dewan
  • Gabriele Bianco: SLD sareng dwibasa
  • Francesco Petriglia: visi sareng bacaan
  • Imma Squicciarini: pangobatan disleksia

 

 

Kursus perbaikan maca
Kursus perbaikan maca

Kauntungannana kursus online nyaéta yén éta bakal terus-terusan diénggalan pikeun tetep nganggo bukti pang anyarna sareng pamundut anjeun. Ku sabab kitu kuring naroskeun anjeun nganggo bagian komentar di handap unggal pelajaran pikeun nyarios inpormasi ngeunaan aspék anu tangtu.

Biaya kursus nyaéta 65 € kalebet PPN, tapi 180 kolega anu ilubiung dina versi "live" bakal nampi kupon pikeun aksés gratis. Sateuacan mésér, Nanging, anjeun bakal tiasa ningali daptar pelajaran sareng sababaraha video sawangan.

Miharep anjeun tiasa ngahargaan proyék ieu! Link pikeun ngakses kursus ieu nyaéta: https://trainingcognitivo.teachable.com/p/il-potenziamento-della-lettura-quando-quanto-in-che-modo/

 

 

Eusi kursus

Tina évaluasi dugi ka perlakuan: aspek anu paling penting

  • Saha penilaian?
  • Naon anu urang titénan: gaya maca
  • Cara fonologis sareng léksikal
  • Koréksi diri
  • Laju maca: babandingan langsung
  • Faktor konci
  • Bedana anu ngabédakeunana
  • Sawangan: Gabriele Bianco - SLD sareng dwibasa
  • Sawangan: Francesco Petriglia - Visi sareng bacaan

Ngarencanakeun intervénsi: waktos sareng metode

  • Éféktivitas sareng épisiénsi
  • Kriteria pikeun kagancangan: épolusi spontan
  • Kriteria pikeun katepatan
  • Babandingan studi sareng metode
  • Perawatan fonologis-léksikal
  • Modél kasaimbangan (metode Bakker)
  • Perlakuan kognitif-fungsional
  • Campur jauh
  • Disleksia sareng video games
  • Saran konsensus

Naon anu tiasa urang laksanakeun, tingkat demi tingkat

  • Ngerjakeun serat-seratna
  • Lalajo suratna
  • Pilarian Solver
  • Ngerjakeun suku kata: WinABC
  • Tina suku kata kana kecap: Maca lancar
  • Nyiptakeun kagiatan suku kata urang: PowerPoint sareng Pembina Kartu
  • Dimana milari gambar gratis
  • Ngerjakeun kecap: Tower Library
  • Maca Tachistoscope
  • Langkung seueur ngeunaan Tachistoscope: kagancangan sareng kamajuan
  • Tachibrano sareng lagu-lagu alternatip
  • Kacindekan: seueur alat tapi… kumaha lumangsungna?
  • Wawasan: Imma Squicciarini nyaritakeun ngeunaan panilitianna
  • Studi jero: Margherita Colacino - Maca sareng kaulinan dewan
  • Ekstra: kerjakeun maca gancang tina kecap anu sami sacara fonologis sareng bingo

Hiji alat, sarébu kagiatan: LearningApps, Wordwall, LiveWorsheets

  • Kami nampilkeun LearningApps
  • Aplikasi wéb munggaran kami nganggo LearningApps
  • LearningApps: Pasang asihan, atribusi unsur, susunan kronologis sareng gampang mesen
  • LearningApps: waleran téks gratis, urutan gambar, kuis pilihan sababaraha sareng téks kalayan sela
  • LearningApps: jutawan, tatarucingan meresihan, teka silang, jalma ngagantung, ingetan sareng balap kuda
  • Wordwall
  • LiveWorksheets

Sawangan anu sanés ngeunaan fungsi éksékutip

  • Perhatian: barak (wéb-aplikasi sareng tab) sareng milarian gancang
  • Kenangan damel: Matrices, Pasat sareng n-Back
  • Memori sareng mémori damel: Span sareng Span tina jumlah
  • Tugas ganda
  • kacindekan
  • Sawangan: Ivano Anemone nyarioskeun ngeunaan mémori damel sareng maca

A katingal payun: rumaja sareng déwasa, gajih

  • Hayu urang tong hilap basana
  • Saatos sakola menengah
  • Strategi pikeun ningkatkeun studi
  • Alat-alat kompensasi anu hébat sareng dimana mendakanana
  • Gangguan maca maca

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

software paningkatan macaDisleksia sareng basa kadua