diagnosis neuropsychological sareng evaluasi terapi biantara
  • dyslexia, dysorthography, dyscalculia, dysgraphia
  • Gangguan dina perhatosan sareng hyperactivity / impulsivity (ADHD)
  • Gangguan basa primér
  • Ditambahkeun/ Poténsi kognitif tinggi
perlakuan terapi neuropsychological sareng pidato
  • Perawatan pikeun panyakit khususlearning, gangguan tinaatenzione sareng panyakit tina basa
  • Pangobatan gangguan tina voce
  • Pangobatan gangguan tina ngelek
latihan indung
  • Jalanan tina dukungan pikeun kolot pikeun ngatur masalah prilaku barudak
dukungan diajar

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!