Budak leutik sareng rumaja
déwasa
umur katilu
Budak leutik sareng rumaja
déwasa
umur katilu

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!