Sing saha jalma anu damel dina psikologi diajar, pendidikan, pedagogi atanapi pendidikan sacara sistematis tungtungna ngalaman patarosan "gaya diajar". Konsép dasar anu biasana diusahakeun lulus biasana dua:

  1. unggal jalma ngagaduhan cara diajar nyalira (sapertos, visual, auditory atanapi kinesthetic);
  2. unggal individu diajar langkung saé upami inpormasi ditepikeun ka anjeunna ku cara anu saluyu sareng gaya diajar na.

Ieu mangrupikeun konsép anu matak, anu teu diragukeun masihan sudut pandang anu kirang kaku tina kontéks diajar (anu sering dianggap "basi"); aranjeunna ngamungkinkeun urang ningali sakola (sareng sajabina) salaku kontéks anu berpotensi dinamis sareng kalayan pendidikan anu didamel khusus, anu khusus didamel khusus.

Tapi naha éta leres pisan?


Ieu asalna teh warta goréng munggaran.
Aslaksen sareng Lorås[1] aranjeunna ngayakeun tinjauan sakedik literatur ilmiah ngeunaan hal éta, nyimpulkeun hasil tina panilitian utama; naon anu aranjeunna titénan, data dina tangan, nyaéta kieu: ngajar numutkeun gaya diajar anu disukai individu (contona, nampilkeun inpormasi dina format visual pikeun "pemirsa") éta moal nguntungkeun pikeun jalma anu diajar dina modalitas anu sanés sapertos anu dipikaresep.

Dina pengertian ieu, pendekatan seueur guru teras dirévisi, khususna ngémutan jumlah padamelan tambahan anu ngalibatkeun modifikasi pangajaran nuturkeun indikasi naon anu sigana mitos-neuro tinimbang kanyataan.

Janten naon hubungan antara metode pengajaran sareng kayakinan ngeunaan gaya diajar?

Ieu asalna teh warta goréng kadua.
Tinjauan sanés pustaka ilmiah ngeunaan hal éta[2] nunjukkeun yén mayoritas guru anu jelas (89,1%) siga anu yakin ngeunaan kahadéan pendidikan dumasar kana gaya diajar. Henteu langkung ngadorong nyaéta kapercayaan ieu henteu robih sacara signifikan nalika urang teras-terasan mangtaun-taun damel di lapangan (sanaos, kedahna disebatkeun, guru sareng pendidik anu tingkat pendidikan pangluhurna sigana paling henteu yakin ku neuro-mitos ieu ).

Naon anu kedah dilakukeun?

Ieu asalna teh warta alus munggaran.
Léngkah awalna nyaéta nyebarkeun inpormasi anu leres salami ngalatih guru sareng pendidik kahareup; ieu henteu, sigana henteu nyéépkeun waktos: nyatana, dina tinjauan pustaka anu sami mendakan yén, saatos latihan khusus, persentase guru masih yakin kana kagunaan hiji pendekatan dumasar kana gaya diajar (dina conto nalungtik, urang lulus tina rata-rata awal 78,4% kana salah sahiji 37,1%).

Nya, aya ayeuna anu naros kumaha diajar siswa tiasa ditingkatkeun kumargi pendekatan gaya diajar sigana henteu épéktip.
Nya, ieu ayeuna warta alus kadua: téhnik pikeun diajar ngajar leres épéktip (nunjukkeun sacara ékspériméntal) aya e kami parantos ngahaturkeun tulisan pikeun aranjeunna. Salaku tambahan, urang bakal balik kana topik ieu dina waktos anu caket sareng tulisan anu sanés khusus pikeun téknik anu paling épéktip.

Anjeun ogé tiasa resep:

Bibliografi

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!