Baca Tachistoscope Online mangrupikeun aplikasi wéb anu paling sering dianggo. Kusabab jumlah settingna tinggi pisan, kami nyiptakeun pituduh pidéo pondok ieu pikeun ngalenyepan fungsina.

 

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

Kaulinan soang di PowerPoint