Agrafia dina sababaraha jinis aphasia

Dina déwasa, disgraphia anu diaku (atanapi agraphia) nyaéta kaleungitan parsial atanapi total kamampuan nyerat. Éta biasana lumangsung saatos tatu otak (stroke, trauma sirah) [...]