Di 2021, dua ulasan sistematis anu pikaresepeun pisan muncul dina mujarab Augmentative Alternative Communication dina ningkatna linguistik barudak anu ngagaduhan gangguan neurodevelopmental. Éta tina Crowe sareng kolega Anjeun [1] bahkan ulasan mega (nyaéta tinjauan sistematis ulasan sistematis). Hasilna kieu tabel rongkah anu nyimpulkeun sadaya ulasan sistematis anu dianalisis nunjukkeun hasil sareng saran. Kasimpulan umum negeskeun efektivitas PECS, AAC pikeun ngarobih kabiasaan sareng ngembangkeun kamampuan sosial.

Tinjauan anu kadua, ku Langarika-Rocafort sareng kolega Anjeun [2] museur pikeun barudak sakola dasar kalayan langkung ti hiji diagnosis. Tinjauan nunjukkeun épéktipitas anu didokuméntasikeun tina campur-campur Komunikasi Alternatip Augmentatif dina ningkatkeun katerampilan komunikasi, khususna kasadaran fonologi, kosa kata, kamampuan ngadamel paménta sareng kamekaran kaparigelan narasi. Luhureun sadaya, kahontalna hasil anu langkung saé ditekenkeun nalika murangkalih ngagaduhan pilihan alat Komunikasi Alternatip Augmentatif anu pikaresep.

Bibliografi

[1] Crowe B, Machalicek W, Wei Q, Drew C, Ganz J. Augmentative sareng Komunikasi Alternatip pikeun Barudak anu Henteu Kasanggupan Intelektual sareng Pangembangan: Mega-Review Sastra. J Dev Phys Disabil. 2021 31 Mar: 1-42. doi: 10.1007 / s10882-021-09790-0

[2] Langarika-Rocafort A, Mondragon NI, Etxebarrieta GR. Tinjauan Sistematika Panilitian ngeunaan Campuran Komunikasi Augmentatif sareng Alternatip pikeun Barudak Umur 6-10 dina Dasawarsa Tukang. Lang Pidato Ngadangukeun Serv Sch. 2021 Jul 7; 52 (3): 899-916. doi: 10.1044 / 2021_LSHSS-20-00005

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
sikep déicticanalisis biantara