Dina tulisan ieu kami parantos ngumpulkeun 10 pidéo anu kami nunjukkeun téknik anu béda pikeun nyiptakeun kagiatan interaktif sareng anu tiasa dicetak. Téma na nyaéta éjahan, sareng khususna dobel.

1 - Hiji kecap mémori sareng Ganda LearningApps

LearningApps mangrupikeun platform anu saé sareng saderhana anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun gim interaktif. Dina hal ieu kami parantos nyiptakeun Memori.

2 - Milarian sadayana kecap nganggo ganda (Ngeruk)

Ieu pasti pidéo pangpanjangna sareng paling rumit. Upami anjeun henteu pernah-biasa ngagunakeunana ngagaro Abdi nyarankeun anjeun ngaléngkah ka anu salajengna, dimana urang bakal uih deui kana topik anu saderhana. Pikeun jalma anu kitu, parantos ngalaman pangalaman sareng platform anu saé ieu pikeun diajar pikeun program, kuring bakal nunjukkeun anjeun ngadamel kaulinan idéntifikasi anu cocog sareng anu ganda.


3 - Damel bingo anu tiasa dicetak sareng ARASAAC

ARASAAC mangrupikeun titik rujukan pikeun sadayana jalma anu damel sareng komunikasi augmentative. Abdi ngahatur nuhun daptar puter lengkep ka alat online ARASAAC, tapi dina video ieu mah bakal nunjukkeun anjeun ngadamel bingo anu tiasa dicétak dina sababaraha klik.

4 - Nyekel mol sareng rangkep (Wordwall)

Wordwall mangrupikeun salah sahiji platform anu paling ngajanjikeun pikeun nyiptakeun kaulinan interaktif anu pikaresepeun. Dina video ieu urang ningali kumaha nyiptakeun kaulinan nyekel mol sareng rangkep.

5 - Jieun kartu parantosan ganda kalayan generator kartu TrainingCognitivo

Il Generator Card ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sajumlah file pdf anu henteu terbatas ku ngaropea parameter.

6 - Kaulinan ngagolongkeun sareng LearningApps

Hayu urang mundur LearningApps ngadamel kaulinan katégoriasi sareng téks, gambar sareng audio!

7 - teka-teki silang sareng Educandy

Educandy mangrupikeun platform intuitif anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kaulinan klasik (teka-teki, kuis, mémori ...) ditambah anu matak sapertos Tic-Tac-Toe!

8 - pdf janten interaktif sareng LiveWorksheets!

LiveWorksheets mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun anjeun unggah gambar atanapi pdf sareng ngawangun kagiatan interaktif di dinya. Cemerlang!

9 - Kaulinan anu tiasa dicetak sareng Wordwall

Hayu urang mundur Wordwall, waktos ieu nyiptakeun kaulinan anu tiasa dicitak!

10 - Pikeun ngabéréskeun: Maca Tachistoscope sareng Éjahan ti diskette!

Tungtungna, dua kaulinan ku TrainingCognitivo: nyaéta tachistoscope e Éjahan ti disk!

10 - Pikeun ngabéréskeun: Maca Tachistoscope sareng Éjahan ti diskette!

Éta sadayana pikeun tulisan ieu. Upami anjeun resep kana pidéo anjeun tiasa nuturkeun kami dina kanal!

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

Di dieu anjeun bakal mendakan pidéo pikeun alat online ARASAAC online