Kursus-kursus salajengna ngeunaan Zoom

Perawatan aphasia. Parabot praktis. (18-19 Séptémber 2021, 70 €): program - Bentuk pendaptaran

Fungsi éksékutip dina SLDs. (25-26 Séptémber, 2-3 Oktober 2021, 145 €): program - Bentuk pendaptaran

Naha anjeun badé nyungkeun évaluasi?

Kami nungkulan penilaian neuropsychological sareng terapi pidato sareng perlakuan pikeun kognitif, basa sareng gangguan diajar, alamat jasa kami ka murangkalih sakola sareng murangkalih umur sakola, nonoman sareng nonoman déwasa.
SADAYANA INFORMASI MUNGGUNG: LOKASI, WAKTU, BIAYA.

Pusat Permainan: Naon anu anjeun badé tingkatkeun?

Perhatosan sareng fungsi eksekutif
kaulinan tulisan gratis kami
Kaulinan matematika gratis
Kegiatan sareng bahan ngeunaan afasia
Bahan gratis pikeun aphasia sareng pidato

Kartu

Bahan gratis pikeun maca, nyerat, basa, kalkulus, perhatian sareng fungsi éksékutip!

Kartu TrainingCognitive Gratis

Kursus kami

Kursus-kursus online anu teu sinkron pikeun para profesional: salawasna mutahir sareng nuturkeun anu anjeun lakukeun!

Pelatihan Kognitif Online Kursus

Jasa kami

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!