Tautan gancang: GameCenter tachistoscope  -  Logocloudkursus  -  Pitunjuk  - Generator Card

Neuropsychology sareng terapi ucapan dina Bologna

Naha anjeun badé nyungkeun évaluasi?

Kami nungkulan penilaian neuropsychological sareng terapi pidato sareng perlakuan pikeun kognitif, basa sareng gangguan diajar, alamat jasa kami ka murangkalih sakola sareng murangkalih umur sakola, nonoman sareng nonoman déwasa.
SADAYANA INFORMASI MUNGGUNG: LOKASI, WAKTU, BIAYA.

Pusat Permainan: Naon anu anjeun badé tingkatkeun?

Perhatosan sareng fungsi eksekutif
kaulinan tulisan gratis kami
Kaulinan matematika gratis
Kegiatan sareng bahan ngeunaan afasia
Bahan gratis pikeun aphasia sareng pidato

Kartu

Bahan gratis pikeun maca, nyerat, basa, kalkulus, perhatian sareng fungsi éksékutip!

Kartu TrainingCognitive Gratis

Kursus kami

Kursus-kursus online anu teu sinkron pikeun para profesional: salawasna mutahir sareng nuturkeun anu anjeun lakukeun!

Pelatihan Kognitif Online Kursus

Jasa kami

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian