Prakték klinis anu hadé dina rehabilitasi rumah sakit jalma-jalma anu parah kacilakaan otak parna (SIMFER-FNATC 2010)

Diagnosis sareng terapi stroke iskémedi murangkalih dina fase akut (SIP-SIMEUP-SINP 2007)

Pangembangan Khusus Pembelajaran Khusus: Saran pikeun prakték klinis anu ditetepkeun ku cara Konperénsi Konsensus (Konsensus - 2007)


Pangubaran gangguan spéktrum autisme dina murangkalih sareng barudak ngora (SNLG - 2015)

Indikasi sareng strategi terapi pikeun murangkalih sareng nonoman sareng gangguan hiperaktifitas defisit perhatian (Konsensus - 2003)

Strok serebral: Pedoman Italia pikeun pencegahan sareng pangobatan (SPREAD - 2016 dilaporkeun ku Federica Galli sareng Elena Mattace)

Pitunjuk pikeun autisme (SINPIA - 2005)

Pedoman gagap (terjemahan pedoman Belanda - 2019)

Pitunjuk dysphonia (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Pitunjuk ngeunaan Gangguan Basa primér (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Pitunjuk ngeunaan manajemén terapi ucapan tina pasien aphasic sawawa (FLI - 2009)

Pitunjuk ngeunaan terapi ucapan dina kasakit Parkinson (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Tungtunan pikeun ngurus pasien dysphagia sawawa dina terapi pidato sareng terapi pidato (FLI - 2007)

Pitunjuk cacad (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Buku panduan penilaian komunikasi pikeun perawatan jalma ku sclerosis gurat amyotrophic (grup CARE SLA - 2017)

Rekomendasi pikeun rehabilitasi murangkalih anu kapangaruhan ku Infantile Cerebral Palsy (SINPIA sareng SIMFER -2013)

Rekomendasi kanggo damel sareng budak dwibahasa (dilaporkeun ku Eleonora Biagetti)

Anjeun ogé tiasa kataji ku: Bahan gratis pikeun terapi terapi

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian