Kursus ningkatkeun édisi online siap sareng tiasa dipésér ayeuna!
Anjeun tiasa mendakan éta di dieu.

Pastina ngandung leuwih ti genep jam pidéo dina alat-alat teoritis sareng praktis pikeun ningkatkeun kacepetan sareng akurasi maca, ti hurup ka ayat. Anjeun tiasa nuturkeun kursus nurutkeun jadwalna sabab bakal diaksés salamina.

Kuring ogé hoyong haturkeun sareng rekan-rekan anu nyayogikeun kursus sareng intervensi pidéo na jero na:
- Imma Squicciarini (pangobatan disleksia)
- Gabriele Bianco (DSA sareng dwibahasa)
- Ivano Anemone (mémori damel sareng maca)

Kursus perbaikan maca
Kursus perbaikan maca

Kauntungannana kursus online nyaéta yén éta bakal terus-terusan diénggalan pikeun tetep nganggo bukti pang anyarna sareng pamundut anjeun. Ku sabab kitu kuring naroskeun anjeun nganggo bagian komentar di handap unggal pelajaran pikeun nyarios inpormasi ngeunaan aspék anu tangtu.

Biaya kursus nyaéta 65 € kalebet PPN, tapi 180 kolega anu milu dina "live" versi bakal nampi kupon kanggo aksés gratis. Sateuacan mésér, kumaha, anjeun tiasa ningali daptar pelajaran sareng sababaraha video sawangan.

Miharep anjeun tiasa ngahargaan proyék ieu! Link pikeun ngakses kursus ieu nyaéta: https://trainingcognitivo.teachable.com/

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian

software paningkatan maca