Kaca ieu diciptakeun nyusul darurat darurat COVID-19 anu ngabatesan kamungkinan masihan- sareng aksés sési terapi pidato. Ahli terapi pidato anu anjeun tingali anu disebatkeun dina halaman ieu parantos ngabagi bahan kanggo ngabédakeun murangkalih pikeun jalma dewasa pikeun ngagaduhan sumber latihan di bumi anu ditambatkeun deui kagiatan normal. Hatur nuhun pisan tina kuring syukur ka sadaya.

Kaca ieu henteu ngandung aplikasi wéb anu ku kuring lakukeun, anu sayogi gratis GameCenter ku TrainingCognitivo. Pikeun ngirim kuring numbu ka hiji bisnis atanapi bahan punten email kuring di [EMAIL PROTECTED] netepkeun nami anjeun, judul kagiatan sareng déskripsi ringkes kanggo anu bakal ngagunakeun éta. Anu penting pikeun bahan anu dikirim henteu ngandung gambar atanapi eusi anu dijaga ku hak cipta. Ngahormatkeun sareng profesionalisme kolega, bahan anu ditampi dipedalkeun tanpa modifikasi ku anu ditanda.

Antonio Milanese


LearningApps

Suku kata, fonologi sareng métafonologi

Cocog suku kata ku Elena Angelucci

Sebutkeun kecap-kecap nganggo awal anu amis c sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap kalayan / f / sareng terangkeun teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo / k / sareng terangkeun teka-teki (1) ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo / k / sareng terangkeun teka-teki (2) ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo konsonan / l / + sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap nganggo konsonan / r / + sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo / s / awal sareng ngajantenkeun teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo awal / s + konsonan / (1) tur mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo awal / s + konsonan / (2) tur mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap sareng / sz / sareng milari teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Sebutkeun kecap-kecap anu nganggo / t / median sareng mendakan teka-teki ku Giorgia Zaghini

Sebutkeun kecap sareng awal / v / median sareng mendakan teka-teki ku Benedetta Ticozzelli

Diskriminasi r / l ku Alessandra Rocchi

Beda ski / Ci ku Giulia Montagnese

Diskriminasi t / d ku Elena Angelucci

Hayu urang ngadamel kek (onomatopoeia) ku Giulia Montagnese

Naon anu syllable awalna ku Alice Martinelli

Sekor sareng C amis di posisi tengah ku Giorgia Zaghini

Babakan sareng tengah T ku Giorgia Zaghini

Memori tina bijil datar ku Alessandra Rocchi

Memori tina kecap kalayan c anu amis dina posisi awal ku Giorgia Zaghini

Memori tina kecap kalayan / k / ku Benedetta Ticozzelli

Memori kecap sareng / f / ku Benedetta Ticozzelli

Memori tina kecap nganggo / s / awal ku Monica Checchin

Memori tina kecap nganggo konsonan / s / + ku Sara Frizzarin

Memori kecap kalayan sentral -ST- (1) ku Roberta Benedetti

Memori kecap kalayan sentral -ST- (2) ku Roberta Benedetti

Memori tina kecap kalayan T- (1) ku Giorgia Zaghini

Memori tina kecap kalayan T- (2) ku Giorgia Zaghini

Memori tina kecap kalayan / ts / ku Bendetta Ticozzelli

Memori suku kata sareng S ku Sara Frizzarin

Teka-teki kecap kalayan amis C ku Giorgia Zaghini

Parios gambar konsonan S + ku Sara Frizzarin

Pariksa gambar S + konsonan awal ku Sara Frizzarin

Suku kata sareng S (mendakan gambar anu disumputkeun) ku Sara Frizzarin

onomatopee ku Giorgia Zaghini

Gabung kecap-kecap nganggo suku kata awal anu sami ku Alice Martinelli

Sebutkeun kecap sareng / k / ku Ambra Cravero

Sebutkeun kecap kalayan / tr / sareng terangkeun teka-teki ku Serena Immovilli

Memori tina kecap kalayan / tr / ku Serena Immovilli

Larangan sareng / g / ku Maria Elisa Canale

Memori tina kecap nganggo sc ku Maria Elisa Canale

Cocog suku kata sareng huruf M ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng huruf V ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng hurup L ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng huruf F ku Valentina Piazzoli

Cocog suku kata sareng hurup N ku Valentina Piazzoli

Petunjuk kecap sareng grup SP (Ben10) ku Sara Manzi

Petunjuk kecap sareng grup SP (Beku) ku Sara Manzi

Ngaran nami sareng / k / median (SpiderMan) ku Sara Manzi

Memori suku kata awal ku Alice Fazzone

Masangkeun tokoh-tokoh anu ngamimitian dina cara anu sami ku Alice Fazzone

Masangkeun gambar anu ditungtungan nganggo suku kata anu sami ku Alice Fazzone

Ingetan sajak ku Alice Fazzone

Memori suku kata akhir ku Alice Fazzone

Kecap tekaan kuadratik ku Alice Fazzone

Larangan sareng r / ku Alice Fazzone

Teka-teki anu lucu ku Alice Fazzone

Kecap teka-teki pikeun ngejat ku Alice Fazzone

Rhymes dikawinkeun 1 ku Alice Fazzone

Rhymes dikawinkeun 2 ku Alice Fazzone

carita

Sejarah sarapan ku Monica Checchin

Ngalereskeun sareng nyarioskeun carita "Landak, bajing sareng mabur" ku Sara Frizzarin

Reresih sareng nyarioskeun carita "Parahu Tiffi" ku Sara Frizzarin

Carita-urutan dina urut ku Alice Martinelli

Nyusun ulang waktosna ku Ambra Cravero

Bacaan sareng tulisan

Cocogkeun frasa ka gambar (1) ku Alberto Mariotto

Cocogkeun frasa ka gambar (2) ku Alberto Mariotto

Tulisan hiji-hiji ku Alessandra Rocchi

Cloze (téma Henry Hart) ku Alessandra Rocchi

Cloze 1 ku Giulia Savio

Cloze 2 ku Giulia Savio

Putusan éjahan ku Alessandra Rocchi

Hangman tina kecap sareng CH ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap nganggo CI-CE ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap nganggo GL ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap sareng GN ku Alberto Mariotto

Hangman tina kecap nganggo SC ku Alberto Mariotto

Urang baca ... GH / CH ku Elena Angelucci

Pilari pasangan kecap / gambar anu leres ku Alberto Mariotto

Diskriminasi CI / GI ku Giulia Groppelli

Gabung kecap sareng gambar ku Alice Martinelli

Diskriminasi kecap sareng V sareng F ku Alice Martinelli

Maca kalimah sareng numbu kana gambar anu leres ku Alice Martinelli

Kecap silang nganggo surat sasak ku Claudia Fusari

Cloze ku gn / gl ku Roberta Marracino

Cloze tina kecap sipat ku Roberta Marracino

Ngartos kalimat ku Diego Abenante

Kategorisasi sareng semantik

Pengkelasan kategori kembang, alat-alat sareng tuangeun ku Alessandra Rocchi

Hayu urang leres ku Elena Angelucci

Cocog sareng nami warna ku Ambra Cravero

Nyusun ulang sasatoan ti pangbadagna ka pangleutikna ku Ambra Cravero

Kaseueuran dahareun amis sareng gurih ku Ambra Cravero

Pesenan dompét (koin) ku Serena Immovilli

Pesenan dompét (koin sareng wang kertas) ku Serena Immovilli

Dupi abdi tiasa ngagaleuh éta 2,5 €? ku Serena Immovilli

peti ku Diletta Ruggeroni

Kaulinan jero ruangan / luar ku Diletta Ruggeroni

matematika

Urang cacah! ku Elena Angelucci

Jalanan dina tabel pingpingna ku Giorgia Zaghini

Kami mesen nomer 1 ka 5 ku Alberto Mariotto

Kami mesen nomer 1 ka 10 ku Alberto Mariotto

Langkung atanapi kirang euro? ku Serena Immovilli

Langkung atanapi kurang? (1) ku Serena Immovilli

Langkung atanapi kurang? (2) ku Serena Immovilli

Rohangan sareng waktos

Milari pasangan waktos anu sami (soré) ku Serena Immovilli

Milari pasangan anu sami waktos (énjing-énjing) ku Serena Immovilli

Jam sabaraha waktos na? ku Serena Immovilli

basa

Persepsi sareng produksi pasangan S / T minimum

Panulis: Elena Campana

link: Unduh tina Girang

Latihan diskriminasi fonologi

Panulis: Francesco Petriglia

Cara ngagunakeunana: Dina latihan ieu unggal sora dihubungkeun sareng warna sareng karakter.Tugas anak nyaéta pikeun ngenalkeun upami sora anu diucapkeun ku sawawa pakait sareng karakter kahiji atanapi kadua. Salaku conto, unggal waktos sawawa ngucapkeun suku kata SA, anak kedah nunjukkeun bunderan héjo dina luhureun layar pikeun muka karakter. Upami kedah sawawa ngucapkeun FA, anak kedah nunjukkeun bunderan ungu. Peran écés tiasa dibalikkeun ku naroskeun anak pikeun ngahasilkeun suku kata anu leres, sedengkeun sawawa kedah nebak naon sora anu anjeunna parantos nguping

link: Unduh tina Girang

Bahan diskriminasi t / k

Panulis: Alice Sordi

link: Unduh tina Girang

Game mimiti soang CA / CIA

Panulis: Federica Ciceri

link: Unduh tina Girang

Kaulinan soang sentral CA / CIA

Panulis: Federica Ciceri

link: Unduh tina Girang

Semantik - Naon anu intruder

Panulis: Debora Bibiano

link: Unduh tina Girang

Semantik - Sarua sareng Bédana

Panulis: Debora Bibiano

link: Unduh tina Girang

Milarian kecap-kecap nganggo v

Panulis: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Gambar gambar nganggo v

Panulis: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Naming kecap sareng tulisan

Panulis: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Diskriminasi s / ts

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: saatos ngahubungkeun sora / s / sareng oray sareng / ts / ku gunting, ngamimitian presentasi, pencét panah katuhu sareng ngadangukeun sora atanapi suku kata sareng nyarioskeun anak kanggo nyabak oray atanapi gunting gumantung kana sora anu kakuping, gambar anu saluyu ngan ukur bakal mindahkeun nalika urang klik kana mouse.

link: Unduh tina Girang

/ v / dina suku kata sareng denominasi

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi, mencét panah ngajantenkeun kapal sareng dina waktos anu sami ngahubungkeun fonem / v / ngalanjutkanana kana vokal; mencét panah, gambar katémbong janten nami target.

link: Unduh tina Girang

Sora onomatopoeic sato

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi, ngaklik unggal sato bakal ngupingkeun ayat masing-masing.

link: Unduh tina Girang

Pamahaman léksikal - expense

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi, nyuhunkeun anak kanggo nyabak katuangan ku maca di katuhu luhur, pencét éta panah pangantenan bakal lebet kana karanjang.

link: Unduh tina Girang

Milarian anu ngacung

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi sareng nyarioskeun anak pikeun nyabak éta pencerobong, gambar anu pas bakal hungkul lamun usik-klik kana mouse.

link: Unduh tina Girang

Ngamimitian sapertos

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi teras nyarioskeun anak kanggo nyabak gambar anu dimimitian salaku anu aya dina tengahna, nalika anak nyabak gambar anu pas, pencét panah di beulah katuhu pikeun ngadalikeun tulangan.

link: Unduh tina Girang

Mimitian ku

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: ngamimitian presentasi sareng baca suku kata, nyarioskeun anak kanggo nyabak gambar anu dimimitian ku suku kata éta, nalika anak némpél gambar anu katuhu, pencét panah di sisi katuhu pikeun mastikeun tulangan muncul.

link: Unduh tina Girang

Konsep spasial: dimana éta?

Panulis: Bruna Agostinis

Katerangan: dina sagala ppt ieu dina slide heula anjeun tiasa naroskeun ka murangkalih "dimana X?", Nalika anak ngajawab (contona "dina karinjang"), mencét panah di beulah katuhu gambarna ditingali (sapertos bakul) jeung, pencét deui, tulangan bijil.

Dina slaid anu terakhir, di sisi anu sanés, anjeun tiasa merangsang strukturna tina frasa basajan anu diperyogikeun ku bantosan warna warna: anjeun tiasa naroskeun ka anak "naon anu terjadi?" mencét panah di katuhu, hiji unsur tina kalimah bakal némbongan.

link: Lontano - dina - Sotto - dina - Vicino

Kamana angkatna

Panulis: Veronica Marrocu

Katerangan: Dina latihan anu sederhana ieu anak dipénta namikeun gambar di luhur sareng, sakali namina, anjeunna dipenta milih bakul anu leres (buah atanapi sayur?).

link: Unduh tina drive

Sato: paparan visual sareng auditory

Panulis: Greta Caligaris

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Game tina enya sareng henteu

Panulis: Greta Caligaris

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Sato

Panulis: Greta Caligaris

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Kaayaan

Panulis: Greta Caligaris

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Syarat-syarat baca

Panulis: Greta Caligaris

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Badak domino

Panulis: Elena Minno

link: Unduh tina Girang

Game tina soang métafonologis

Panulis: Veronica Marrocu

Katerangan: Dina kaulinan soang basajan ieu aturan nyaéta anu klasik.

Pikeun muter anjeun kedah nempatkeun file dina modeu presentasi. Ngitung jumlah kotak dimana anjeun sumping anjeun otomatis dikirim ka geser kalayan latihan anu bakal dilakukeun. Unggal latihan ngagaduhan animasi anu diaktipkeun dina klik beurit.
Perhatosan. Anjeun kedah nguji operasi heula sabab upami anjeun klik beurit saloba sababaraha kali anjeun ngeureunkeun dina slide anu salajengna.
Pikeun mulang ka layar nganggo lacak, ukur léngkah dina ikon Minni di handap.
Praktek sakedik sareng sadaya janten sederhana 🙂
Hiji-hijina cacad .. teu aya tapak suku tapi ... urang ngalatih ingetan naroskeun ka anak pikeun nyebut posisi na !!

link: Unduh tina Girang

Tatahar / s / + konsonan dina posisi sentral

Panulis: Gloria Bimbi

link: Unduh tina Girang

Rékréasi / f / dina posisi awal

Panulis: Alessandra Scafasci

link: Unduh tina Girang

Frasa kalayan kecap bisyllabic

Panulis: Cecilia Saioni sareng Chiara Gordiani

link: Unduh tina Girang

Kalimah minimal

Panulis: Cecilia Saioni sareng Chiara Gordiani

link: Unduh tina Girang

Diskriminasi DT

Panulis: Cecilia Saioni sareng Chiara Gordiani

link: Unduh tina Girang

Aktivitas sora F

Pangarang: Sara Ravasio

link: Unduh tina Girang

Pasang minimal TD

Panulis: Cecilia Saioni

link: Unduh tina Girang

Pasang minimal / t / - / k /

Pangarang: Rosaroberta Marini

link: Unduh tina Girang

Petualangan oray di awang-awang - / sp / intervocalica

Panulis: Chiara D'Alessandro

link: Unduh tina Girang

Sajarah pikeun / k / e / ts /

Pangarang: Federica Demurtas

Katerangan: ngamimitian presentasi. Anak ogé ngulang deui ukur kecap anu beureum, teras diklik sakali sareng ngantosan sadayana animasi lumangsung

link: Unduh tina Girang

Pangakuan sajak

Pangarang: Simona Corsi

pedaran:

Frasa sajak: pamuter kedah ngalengkepan kalimat ku cara nyiptakeun sajak
Rhymes dipilih antara dua pilihan: pamuter kedah ngémutan, milih antara dua pilihan, kecap-kecap anu sajak

link: Rhymes Rhymes dipilih antara dua pilihan

Diskriminasi / m / sareng / n / pasangan pangsaéna

Pangarang: Martina Lazzari

link: Unduh tina Girang

Bingo nganggo / v / awal

Pangarang: Rosaroberta Marini

link: Unduh tina Girang

Bingo kalayan foném béda

Pangarang: Claudia Morassutti

link: Unduh tina Girang

Dimimitian nganggo ... suku kata awal MA-SA

Pangarang: Veronica Viti

link: Unduh tina Girang

Konsep topologi - dimana Dade sareng Lili aya

Pangarang: Davide Mongelli sareng Linda Bottura

Katerangan: Di jero file

link: Unduh tina Girang

Diskriminasi m / n

Pangarang: Claudia Morassutti

link: Unduh tina Girang

Diskriminasi r / l

Pangarang: Claudia Morassutti

link: Unduh tina Girang

Kaulinan soang sareng / k / median

Pangarang: Lucia Botti

link: Unduh tina Girang

Pengkategorian: buah sareng sayuran

Pangarang: Greta Calligaris

link: Maénkeun dina ngerik

Diskriminasi ngalawan kecap anu sami-dierse

Pangarang: Federica Demurtas

Katerangan: Upami kecap-kecap anu sami, sakali waé anakna némbalan, leres klik bar rohangan sareng pasangan barudak anu sami bakal mindahkeun, upami kecap anu béda, klik panah anu leres. Nalika salah sahiji dua pasangan parantos sumping dina karinjang, kecap "saé pisan" bakal muncul.

link: Maénkeun dina ngerik

Memori dibagi ku foném

Pangarang: Claudia Morassutti

link: Unduh tina Girang

Game sajak

Pangarang: Dora Ghidelli

link: Unduh tina Girang

Memori spasial

Pangarang: Dora Ghidelli

link: Unduh tina Girang

Metafonologia

Pangarang: Dora Ghidelli

link: Unduh tina Girang

Sejarah pikeun nyetél k /

Panulis: Chiara D'Alessandro

link: Unduh tina Girang

Carita sosial sareng émosional

Alice sareng vagaries

Panulis: Giulia Montagnese

link: Unduh tina drive

Émosi sareng nagara méntal

Panulis: Elisa Tosi

link: Unduh tina drive

CAA

Saeutik Red Hood Riding di CAA

Panulis: Manuela De Santis

link: Lalajo pidio éta di YouTube

Sato: paparan pikeun simbol

Panulis: Greta Calligaris

link: Unduh tina Girang

Memori lisan

Kalayan skala

Panulis: Alice Marotta

Cara ngagunakeunana: File ukuran skala ngamungkinkeun anjeun ngalatih memori anjeun. Latihan diwangun ku nginget kecap-kecap anu dibaca sareng ngulang deui sacara sora, saatos sababaraha rangsangan (1 atanapi 2), nalika sagi opat janten konéng sareng kosong. Pikeun nganggo file nempatkeun éta dina presentasi teras ku beurit atanapi rohangan bar, pindahkeun slide teraskeun. Titik kakuatan anu tiasa diedit, parantos aya 4 daptar kalayan bentang 1 sareng hiji sareng bentang 2, kantunkeun kecap-kecap anu anyar dina sagi opat

link: Jangka 1 Jangka 2

Perhatosan sareng fungsi eksekutif

Méja mémori damel (4 suku kata)

Panulis: Federica Ciceri

Kumaha cara ngagunakeun éta: Ku ngabentoskeun suku kata, anak dipénta ngapalkeun suku kata sareng kalungguhanana. Ku ngaleungitkeun tabel suku kata sareng nampilkeun tabél nganggo jalur, anak kedah nama suku kata anu aya sapanjang jalur.

link: Unduh tina drive

Épék épék cucung

Panulis: Federica Ciceri

Kumaha cara ngagunakeun éta: Kartu pikeun kagiatan nami gancang, tapi dina modeu stroop

link: Unduh tina drive

Game panah kaluhur / turun

pangarang: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

PASAT

pangarang: Irene Dall'Ora

Katerangan: Olahraga nyaéta PASAT: dina modeu presentasi anjeun dipenta pikeun nginget jumlah anu dipasihkeun saacanna teras tambahkeun kana naon anjeun
ningali. Pikeun barudak anu parantos ngalaman dina latihan ieu, kelir ngamungkinkeun pikeun ngahesekeun tugasna, contona:

sikep tangtu pakait sareng warna;

warna pakait sareng parobahan operasi (contona ti + kampak)

link: Unduh tina Girang

Denomination stroop

pangarang: Irene Dall'Ora

Katerangan: Anjeun dipenta namikeun nami éta upami kartu éta bodas, sedengkeun anjeun kedah warna kartu upami warnana. Pikeun barudak anu langkung ngalaman, warna tiasa dihubungkeun sareng aturan anu khusus (contona: "tepukkeun leungeun anjeun upami aya warna beureum", atanapi "moal nyarioskeun nalika aya konéng").

link: Unduh tina Girang

Naha urang ngaganggu terapi pidato ?!

pangarang: Davide Mongelli

Katerangan: Alat pikeun digawekeun ku:

-pilih perhatian

-morfosintassi

- penyebaran frasa

- sekuen temporal

- léksikon dina output

link: Unduh tina Girang

Lynx - Kaulinan perhatian visual

pangarang: Caterina Martinelli

pedaran: Unduh pitunjuk

link: Unduh tina Girang

Perhatian kana sekuensi bentuk sareng warna

pangarang: Monica Crescenzi

Katerangan: presentasi point point anu ngandung kasuksesan kagiatan anu tujuanana pikeun ngémutan memori, visualisasi, perhatian. Sabar dipénta pikeun ningali sareng ngapalkeun urut sareng posisi warna sareng wangun. Sanggeus nunjukkeun unggal urutan, pasien bakal dipenta pikeun ngalakukeun tindakan. Saatos palaksanaan naon anu dipénta, éta diperyogikeun pikeun ngarékam urutan urutan warna / wangun anu sateuacanna dipidangkeun, nuturkeun kriteria anu ditangtukeun.

link: Unduh tina Girang

Memori sareng Perhatosan Visual

pangarang: Arianna Chiorri sareng Ilaria Mangino

pedaran:

Karya dibagi kana 3 tingkat ningkatkeun kasusah.
Dina tingkat kahiji, dua kartu bakal dipasihan ka murangkalih: unggal kartu gaduh sato, warna sareng sajumlah. Paparan kartuna bakal tahan 5 detik sareng murangkalih ngan ukur kedah ngapalkeun nomer sareng sato kadua kartu. Saatos acara, anjeun bakal dipenta pikeun ngingetkeun boh nomer atanapi sato.
Dina tingkat kadua anak ogé bakal émut kelir unggal kartu.
Tungtungna, di tingkat katilu, salian pikeun ngapalkeun jumlahna, sato sareng warna masing-masing kartu, murangkalih kedah ati-ati sabab distractor bakal muncul dina mangsa kadarkeun kartu.

link: Unduh tina Girang

Memori obyék di bumi

Panulis: Greta Calligaris

link: Unduh tina Girang

Bacaan sareng tulisan

Maos suku kata sareng kecap sareng fonem / k /

pangarang: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Maos suku kata sareng kecap sareng foném / v /

pangarang: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Game: keong sareng fonem /ʃ /.

pangarang: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Maos suku kata, kecap sareng fonem sareng / s /, / ts / sareng / dz /

pangarang: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Pangakuan tina suku kata awal

pangarang: Manuela Gragnaniello

link: Unduh tina Girang

Katerangan gambar + tulisanana kecap pagawéan

Panulis: Greta Caligaris

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Pemetaan foném / grapém

Panulis: Giulia Delfino

Katerangan: jero file

link: Unduh tina Girang

Ngaran anu ditulis

Panulis: Sara Jane Raffaello

Katerangan: anak ningali gambar sareng kedah nyerat kecap anu leres, langsung saatos anjeunna gaduh réspon visual pikeun pariksa bener tina jawaban

link: CG Digrams sareng Trigram Gambar PB

Putusan éjahan

Panulis: Sara Jane Raffaello

link: CG Digrams sareng Trigram Putusan ejaan PB

Neangan kasalahan

Panulis: Sara Jane Raffaello

link: Unduh tina Girang

Konsonan maca kelompok

Panulis: Chiara Campana

link: Unduh tina Girang

Putusan ejaan Pac-lalaki

Pangarang: Federica Demurtas

link: Maénkeun online

Bacaan sareng pamahaman: Daging Bola

Pangarang: Federica Demurtas

link: Unduh tina Girang

Katerangan gambar kalayan dukungan visual sareng auditory

Pangarang: Greta Calligaris

link: Unduh tina Girang

matematika

Kartu pikeun maca gancang ku sapuluh

Panulis: Elena Mattesini

Cara ngagunakeunana: Tujuanna nyaéta pikeun gancang maca jumlah dina sapuluh, pikeun ngapalkeun pola anu teras émut kana kanyataan angka utama ku 10. Upami kartu dicitak, game ogé tiasa diciptakeun salawasna kalayan tujuan damel sareng dilakukeun ku 10.

link: Unduh tina drive

Nomer jumlah kuantitas

pangarang: Priscilla Malhamè

link: Unduh tina Girang

Rubamazzo kalayan nomer 10

pangarang: Camilla Zambianchi

Katerangan: Di jero file

link: Unduh tina Girang

Méja tabel teka (8 kali tabel)

pangarang: Silvia Cattaneo

Katerangan: tabel pingping pingping anu diideuan ku Modél Pelatihan Kognitif

link: Unduh tina Girang

aphasia

Ngenali lukisan / tugu

Panulis: Debora Bibiano

link: Abdi sadar lukisan Ngenali tugu kasebut

Rupa-rupa bahan

Bahan anu dilakukeun ku Adriana Romano

Panulis: Adriana Romano

Katerangan: folder ieu ngandung bahan anu béda anu dilakukeun ku terapi pidato Adriana Romano. Khususna anjeun bakal mendakan:

  • Gambar pikeun ngadamel kartu
  • Di imah fonem
  • Bacaan pikeun fonem
  • Kartu pasang minimal
  • Tombol
  • Bahan ku denominasi
  • Altro

link: Unduh tina Girang

Eken anu dituduhkeun ku Bing

Panulis: Greta Calligaris

link: Unduh tina Girang

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian