Dina tabel ieu anjeun bakal manggihan kursus anu ditujukeun pikeun terapi pidato anu bakal diayakeun taun 2020.

Ku ngaklik panah gigir unggal kolom anjeun tiasa mesen méja numutkeun kana parameter éta (tanggal, kota, jumlah sks, guru ...). Anjeun oge tiasa nganggo kotak milarian dina hak pikeun ngawates hasilna kanggo kecap konci tunggal (sapertos: "Milan", "gagap").

ka wartoskeun kursus anjeun (atanapi kursus kapentingan anjeun) nulis email ka [EMAIL PROTECTED] kalayan inpormasi ieu: Ngaran kursus, Tanggal, Markas, Guru (s), Biaya, ECM. Pangatur awak, Patalina kana programna.


NB: halaman ieu diciptakeun supados tiasa milarian anu gancang diantara usulan palatihan di Italia. Euweuh sahiji kursus ieu anu diajar ku Pelatihan Kognitif sareng urang henteu tiasa ngadaptar dina kursus. Pikeun ngadaptar dina kursus, janten, anjeun kedah klik link di tungtung unggal garis.

NB2: Kursus-kursus ngalaman akreditasi ECM maca kecap-kecap ND (Undefined). Kursus-kursus anu teu ngaduga ECM bakal nanggung dash (-).

meseCorsoTanggal / eSedeGuru / sECMHargapanyadialink
Anjeun ogé tiasa kataji ku: Kursus ECM pikeun psikolog 2020

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian