MAKLUMAT DIDANGKEUN KEUNTAKAN TEMPOH

Website éta www.trainingcognitivo.it nganggo cookies pikeun ngajantenkeun jasa saé sareng efisien pikeun pangguna anu nganjang kana halaman situs éta.

SUMBAT APA?


Kuki mangrupikeun garis téks anu pondok anu tiasa disimpen dina komputer pangguna atanapi, sacara umum, dina alat (tablet, smartphone, ...) nalika browser wéb (sapertos Chrome, Firefox atanapi Internet Explorer) nyauran halaman wéb khusus. . Dina unggal kunjungan salajengna, cookies dikirim deui ka situs web anu diturunkeun aranjeunna (cookies ti pihak kahiji) atanapi ka situs anu sanés ngakuan (cookies pihak katilu). Kuki berguna kusabab ngamungkinkeun situs wéb ngenalan alat Pamaké. Aranjeunna ngagaduhan tujuan anu béda sapertos, contona, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun napigasi éfisién antara halaman, nginget situs karesep anjeun, sacara umum, ningkatkeun pangalaman browsing. Éta ogé ngabantosan pikeun mastikeun yén eusi iklan anu ditingali sacara online langkung dituju pikeun pangguna sareng kapentingan na. Dumasar fungsina sareng tujuan pamakean, cookies tiasa dipisahkeun kana cookies téknis, cookies profiling, cookies pihak katilu.

TEKNIK TIK

Cook teknis penting pikeun napigasi aman sareng ngamangpaatkeun jasa anu dipénta.

Hukumna nyayogikeun yén aranjeunna dianggo malah henteuna idin eksplisit (seni. 122 alinea 1 Kaputusan Perundangan 196/2003).

Inpormasi henteu dianggo kanggo tujuan komérsial sareng teu aya masalah éta nyimpen data.

PANGGUNGAN PROFILING

Di handap ieu mangrupikeun cookies anu profilkeun cara pangguna napigasi situs sareng dianggo kanggo ngirim iklan anu sami saluyu sareng kahoyong anu dikedalkeun dina konteks internetan bersih.

Anjeun ogé tiasa kataji ku: Kaulinan gratis Anyar: Urutkeun hurup

Numutkeun kana Jaminan Privasi, nurutkeun seni. 23 Kaputusan Législatif 196/2003, pamakean cookies ieu nyarios inpormasi anu nyukupan sareng panyabutan ijin ti pangguna.

TIAS PIHAK KASIH

Ieu biasana cookies profésional anu dikirim ti domain pihak katilu luar ka loka éta.

Naon anu dimaksud?

Kuki nahan inpormasi anu mangpaat, anu bakal diropéa unggal waktos anjeun balik ka situs: ieu ngamungkinkeun situs anjeun ningkatkeun pangalaman browsing anjeun.

Inpormasi ieu ogé tiasa dianggo pikeun kampanye pariwara atanapi kanggo tujuan statistik.

SUMBAS KASAHA GALUNG DENGAN TRAININGCOGNITIVO.IT?

Cook teknis dipaké dina situs éta pikeun ngajamin fungsi sababaraha bagéan situs, mimitian tina browsing di dinya.

Cookies pihak katilu ogé dianggo pikeun ngamangpaatkeun fungsi jaringan sosial sapertos Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube.

LINK TO INFORMATION OF THIRD PARTY COOKIES USED ON SITE

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal cookies pihak katilu, anjeun tiasa konsultasi inpormasi ngeunaan:

Guarantor pikeun Perlindungan Data Pribadi ngahadéankeun rohangan pikeun cookies. Milari sababaraha inpormasi di dieu.

Anjeun ogé tiasa kataji ku: Tingali dina gambar sareng pilih kecap anu bener (kata kerja)

KUMAHA NYAPKKEUN CUKU KAPENKAN WEB BROWSER KONTEKAN

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nga-nonaktipkeun cookies ngaliwatan setélan browser wéb anu dianggo pikeun ngotéktak Internét, nuturkeun paréntahna [catetan: di handap ieu paréntah anu tiasa ngabuktikeun rada béda, gumantung kana versi anu dianggo, pikeun panyungsi anu dituduhkeun]:

Safari

  • Pencét kana Safari di belah kénca luhur

  • Pilih Pilihan tina menu

  • Klik dina bagian Pribadi

  • Pencét tombol "ngahapus sadaya data situs wéb"

Internet Explorer

  • Pencét kana menu item Alat sareng pilih "Pilihan Internét"

  • Dina tab Umum, klik item Pupus dina bagian Éksplorasi

  • Pilih item Cookie

  • Pencét kana Hapus di handapeun jandela popup

Mozilla Firefox

  • Pencét tombol Menu anu aya di katuhu luhur (simbol)

  • Pencét kana tombol Pilihan

  • Pilih tab Pribadi sareng klik "jelas sajarah anyar"

  • Dina jandela popup, pilih selang waktos anu anjeun hoyong pupus sareng jinis item

  • Pencét tombol "Bolay ayeuna"

Google Chrome

  • Pilih menu Chrome dina tulbar di katuhu luhur

  • Pencét kana Setélan

  • Pilih "Tampilkeun setélan canggih"

  • Dina bagian "Pribadi", klik tombol "Setélan eusi".

  • Dina bagian "Cookies", klik £ Sadaya cookies sareng data situs £ pikeun muka jandela kalayan rinci.

  • Upami anjeun badé ngahapus sadayana cookies, klik "Buang sadayana" di handap dialog

  • Pikeun mupus cookie khusus, nempatkeun pointer beurit kana situs anu ngahasilkeun cookie, teras klik X anu ditampilkeun di pojok katuhu.

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian