• dyslexia, dysorthography, dyscalculia, dysgraphia
  • Masalah perhatian sareng hyperactivity (ADHD)
  • Masalah tina basa
  • Perawatan pikeun panyakit khususlearning, gangguan tinaatenzione sareng panyakit tina basa
  • Pangobatan gangguan tina voce
  • Pangobatan gangguan tina ngelek
  • Jalanan tina dukungan pikeun kolot pikeun ngatur masalah prilaku barudak

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian