Naon anu aya tachistoskop


Tachistocope mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nunjukkeun kecap-kecap dina kacepetan gancang. Jalma anu nganggo tachistoscope kedah maca kecap anu dipidangkeun sareng, dina sababaraha kasus, nulis balik deui.

Naon éta pikeun

Tachistoscope digunakeun pikeun ningkatkeun laju jeung akurasi maca. Dina tautan ieu anjeun bakal mendakan bukti ilmiah ngeunaan masalah éta.

Naha nganggo Baca Tachistoscope

Maca Tachistoscope ngagaduhan kaunggulan ieu:


  • è gratuito dina versi online
  • ngamungkinkeun pikeun nyelapkeun daptar anjeun atanapi ngadamel anu énggal
  • ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahemat pamaké na ngahémat daptar ngalangkungan link
  • ngamungkinkeun pikeun nyitak daptar dina pdf
  • ngamungkinkeun kustomisasi anu penting dina tampilan kecap

Kustomisasi sayogi

Maca Tachistoscope ngagaduhan kaunggulan ieu:

  • waktos paparan sareng antar-waktos antara kecap
  • kecap anu dipidangkeun dina urutan acak
  • posisi kecap (katuhu, tengah sareng kénca)
  • kanaékan otomatis otomatis bisi leres tina jawaban
  • masker kecap saatos penampilan na (pikeun nyegah pangaruh pos-gambar)
  • pra-stimulus nunjukkeun dimana kecap bakal muncul
  • pidangkeun kecap dina huruf luhur
  • ukuran ukuranana
  • karakter (monospace, tanpa hatur nuhun, kalayan nuhun)
  • warna téks
  • warna latar

Métode verifikasi

  • Biasa: judulna maca kecap sareng juru carik anu diklik dina layar pikeun ngalaporkeun kasalahan
  • Umbalan jelas: saatos unggal paparan, tachistoskop bakal nyuhunkeun konfirmasi yén kecap anu parantos dibaca
  • Rewrite: poko kedah nyerat kecap anu nembé dibaca

Mimitian ngetik sareng pencét Lebetkeun pikeun milarian